Четири дневна програма

26.01.06
20:36

здр. искам вашто мнение относно една програма,значи треинирам от 3 месеца от една програма от която съм много доволен,и вече е време да я сменям,по нея тренирах 3 пъти в седмицата, и вече искам да я направя да е четиридневна та удачно ли е според вас :
1 ден -гърди корем
2 ден-почивка
3ден-гръб трапец
4ден-почивка
5ден-трицепс бицепс корем
6ден-почивка
7ден-рамо крака
как е според вас,10х предварително

26.01.06
21:38

Програмата е добра.Само да те попитам,следващия ден(след рамото и краката)какво ще правиш ? Ще почиваш или ще правиш гърди?

27.01.06
16:25

на мен ми донада! НО мойто мнение не е никак компетентно затова , някой с повечко опит ( 3-4 годинки)

27.01.06
17:04

Програмата е добре но не и за теб :wink:  С твоя стаж с тази програма 100% ще претренираш :wink:  Харесай си някой друг тридневен сплит и тренирай по него :wink:

27.01.06
18:27

С това ме разбивате “не е за твоя стаж”,още от първия ден като почнах фитнес започнах с програма с 1 приятел,който тренираше от половин година.После след 1 месец я смених,че малко не ми харесваха подредбата на упражненията.Сега тренирам вече към 5-6 месеца не знам точно и програмата сам си я направих (4 дневна) като гледах от списания и т.н. А програмите,който ги ползвам ги ползват и некви състезатели. Проблеми нямам мускулите растът имам мускулни трески на мускулните групи по 2 дена ама вискоч си върви перфект.Ако ви кажа цялата ми програма с упражненията 100% ще ми кажете,че претренирам,но всеки път като се погледна в огледалото или сравня 2 снимки от преди да почна фитнес и сега ,просто всичко е различно :D
Иначе мускулните групи съм ги разделил :
Понеделник - гърди
Вторник - Гръб
Сряда - рамо, крака
Петък - Бицепс, Трицепс
Корем всеки път различно правя,когато ми сотане време :)

ПС - med_boy в този сайт можеш да научиш много неща,но не слушай абсолютно всичко,експериментирай,защото всеки организъм е различен.При един е едно,а при друг друго.Опитвай и ще разбереш кое е най-доброто за теб.И аз още не съм разбрал най-доброто,но все още опитвам и поне разбрах,че не при всеки се получава претрениране и не растът мускулите.Например аз понеделник правя 5 упражнения за гърди и съм адски доволен как се оформят и как растът,за трицепс пък видях програмата от някакъв си културист,не му запомних името,нямам неговия стаж,но програмата му ми върши перфектна работа :D

28.01.06
10:11

Ще растеш и с по - малко тренировки, особено в началото, но щом ти харесва да висиш в залата, продължавай.
След още 5 месеца ще си изчерпал потенциала на тялото и просто няма да има с какво да го накараш да расте. Какво - от 5 упражнения за гърди ще ги вдигнеш на 10?
Първите месеци се расте бързо, дори и да не правите всичко правилно. После е по - трудно ;)

28.01.06
12:55

Е предполагам ама тогава ще измисля нещо труго :). Иначе правя по 5 упражнения за 3те части на гърдите и после оформящо и така..  :wink:

28.01.06
15:10

Петко е прав после как ще ги стресираш не е ясно, айде там ще преминеш пикови флескии, 3-ни серии а после....

30.01.06
14:27

значи искам да благодаря на всички за тези копметентни отговори ,а впрочем съгласен съм напълно с SpUd3r ,мисля че мислиме еднакво за програмите,още веднъж 10х

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1