Упражнения с дъмбели за вкъщи.

26.01.06
20:39

Ще ми кажете ли серии с дъмбели,дето да мога в къщи да си ги права.
Да речем,за гърди,гръб и рамо.
Мерси предварително.

26.01.06
23:26

Серии как да ти кажа като нямаш стаж почни с по 1 упражнение за МГ После увеличе малко

09.02.06
21:01

всъщност имам стаж.около 4 месеца и отгоре.Но проблема е,че искам да се натоваря стабилно в къщи,а не успявам с тези упражнения дето си ги знам...
За това питам.

09.02.06
21:25

за гърди трудно ще ти е без лежанка...аз два три пъти вдигах с гири за гърди преди да купя лежанка, ама ти трябва някой, който да ти подава гирите и да ги поема после след серията...иначе ако пробваш сам и са тежки - ще се контузиш

12.02.06
16:50

Тоест има упражнение за гърди с дъмбели,така ли?
Предполагам,че до 12-15 килограма на ръка може и да стане нещо.
А колко струва една лежанка барабар с щангата и тежестите ?

26.02.06
17:06

Аби не знам колко струва, по-добре импровизирай с нещо.
Аз нямам пари сега и използвам едно столче от времето на пра-пра баба ми за лежанка и мога да кажа че е съвсем приличен заместител. От тия мъничките няма как да не ги знаете - високо е 40тина см., на ширина и дължина - колкото лис формат А4.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1