26.01.06
21:14
На кое му викате външни ,вътрешни, горни ,долни ..средни гърди :D ?
Не разбирам ,ако може с картинки да ми се обясни от къде до къде е горна ..долна гърда..?
Има горна и долна част (не може да не се ориентираш) вътрешни - това е канала а външни - се досещаш
03.02.06
14:49
10.02.06
12:51
много ви се моля кажете какво да правя за вътрешната част на гърдите шот не момага нищо
много ясно, че нищо не помага, защото такова нещо като “вътрешна част” на гърдите няма. Виж мнението над твоето, там са посочени 3-те гръдни мускула. Качвайки обща маса на гърдите ще оформиш и вътрешната им страна.
22.02.06
11:27
и аз много бих искал да е така както казваш ти но не е така :wink: имам доста добра маса на гърдите но само бъншната страна а вътре ми е като празно :cry:
такава ти е генетиката, нищо не може да се направи по въпроса. Ако качиш още маса няма да е толкова празно
от колко време тренираш. Продължавай си да тренираш и ще има ефект.
Ако нещата ставаха толкова бързо и лесно , нямаше да има хора които тренират с години...
Но имай предвит, че и ген-а е от голямо значени.....
[quote author=“mr.olimpia`”]и аз много бих искал да е така както казваш ти но не е така :wink: имам доста добра маса на гърдите но само бъншната страна а вътре ми е като празно :cry:
Все пак,ако искаш да акцентираш в/у “канала” на гърдите можеш да правиш изтласкването от лег с малко по-тесен хват,като лактите сочат встрани.Или на кросоувър задържаш в долната фаза на движението.Но ако нещата наистина опират до генетика не очаквай особенна промяна.