Родих преди 40 дни...

26.01.06
22:07

Родих на 15.12. със секцио и имам за сваляне 7 кг.
Харесва ми НВД, дори съм я прилагала преди 2 години за един по-дълъг период от време...тогава бях си купила книжката на д-р Аткинс. От няколко дни пак започнах да я прилагам. Интересувам се с каква тренировка мога да я съчетая и евентуално каква хранителна добавка от витамини или нещо подобно?
Благодаря предварително! :)

27.01.06
21:09

ти сега трябва да ядеш за да има мляко за бебето
за какви килограми приказваш ,сега не е време за манекенство
чак като спреш кърмата тогава

27.01.06
22:02

Така е.

LI

28.01.06
12:12

Здравей,
честито ти бебече!
Наистина не е време сега за диета, ако кърмиш.
Аз родих преди 6 месеца, също секцио и се храня балансирано, за да кърмя .
Струва ми се че ти е рано за сериоаюзна тренировка.Аз започнах след 3 месеца -скачане на въже, клякания и напади с гири, коремни и лицеви опори. Тук в сайта има доста упражнения.
За начало можеш да започнеш с малко разтягания и упражнения без тежести. Ако кърмиш слагай хубав, памучен сутин.
Успех, на мен ми остават още 3 кг :)

SK

30.01.06
12:20

Ако ще храниш бебето с кърма - по  добре невзимай никакви добавки към храната и не спазвай диета,но ако ще храниш с  адаптирани млека няма проблем ;)
Можеш да вземаш Л-карнитин с нвд-то.

30.01.06
14:02

Благодаря на всички за съветите, за съжаление не кърмя. Нямам кърма заради тежкото раждане, храним се изцяло на адаптирано мляко. Ще се похваля при постигнати резултати :)
Поздрави,
Роси

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1