26.01.06
22:34
Моля по-запознатите с материята да се изкажат по следния примерен цикъл. За рисковете съм наясно и не съм сигурен дали въобще ще го правя в близко бъдеще, въпросът е по скоро дали медикаментите са добре комбинирани и дали при стриктна диета би дал добри разултати за добавяне на чиста маса и едновременно топене на мазнини. Знам и за по-разпространени цикли, но какво ще кажете за този:
1 седмица: кленбутерол (по познатата схема)
2 седмица: 2 IU инсулин + 50 мг винстрол + 2 IU инсулин + клен
3 седмица: 3 IU инсулин + 50 мг винстрол + 2 IU инсулин + клен
4 седмица: 5 IU инсулин + 50 мг винстрол + 5 IU инсулин + 25µg -35µg цитомел (дозата се увеличава през 3-4 дни)
5 седмица: 5 IU инсулин + 50 мг винстрол + 5 IU инсулин + 35µg-50 µg цитомел (увеличение през 3-4 дни)
6 седмица: 5 IU инсулин + 50 мг винстрол + 5 IU инсулин + 50µg-35 µg цитомел (намаляване през 3-4 дни)
7 седмица: 5 IU инсулин + 50 мг винстрол + 5 IU инсулин + 35µg-25 µg цитомел (намаляване през 3-4 дни)
8 седмица: 5 IU инсулин + 5 IU инсулин
Инсулинът е разделен на два приема през 8 часа, всички посочени дозировки са за дневен прием през седмицата. Преди цикъла се правят прегледи при ендокринолог.
Иначе за мен: 25 г., 180/85 кг, 9 г. стаж
27.01.06
11:23
[quote author=“SGK”]Моля по-запознатите с материята да се изкажат по следния примерен цикъл. За рисковете съм наясно и не съм сигурен дали въобще ще го правя в близко бъдеще, въпросът е по скоро дали медикаментите са добре комбинирани и дали при стриктна диета би дал добри разултати за добавяне на чиста маса и едновременно топене на мазнини. Знам и за по-разпространени цикли, но какво ще кажете за този:
1 седмица: кленбутерол (по познатата схема)
2 седмица: 2 IU инсулин + 50 мг винстрол + 2 IU инсулин + клен
3 седмица: 3 IU инсулин + 50 мг винстрол + 2 IU инсулин + клен
4 седмица: 5 IU инсулин + 50 мг винстрол + 5 IU инсулин + 25µg -35µg цитомел (дозата се увеличава през 3-4 дни)
5 седмица: 5 IU инсулин + 50 мг винстрол + 5 IU инсулин + 35µg-50 µg цитомел (увеличение през 3-4 дни)
6 седмица: 5 IU инсулин + 50 мг винстрол + 5 IU инсулин + 50µg-35 µg цитомел (намаляване през 3-4 дни)
7 седмица: 5 IU инсулин + 50 мг винстрол + 5 IU инсулин + 35µg-25 µg цитомел (намаляване през 3-4 дни)
8 седмица: 5 IU инсулин + 5 IU инсулин
Инсулинът е разделен на два приема през 8 часа, всички посочени дозировки са за дневен прием през седмицата. Преди цикъла се правят прегледи при ендокринолог.
Иначе за мен: 25 г., 180/85 кг, 9 г. стаж
де бел ли си та си включил и Кленбутерол!?
27.01.06
14:38
що не го забрайш тоя цитомел.Толкова е опасен.Пробвай само винстрол+примоболан+fat burner+клен
Тези промени в дозите на инсулина мисля че са излишни! Мисля, че може да се мине и без вдигане на цитомела до 50мкг, но ако си пил и преди, няма проблеми! Другото си е наред, според мен!
целта ми е да избегна всякакви силни андрогени, до сега съм взимал дека, метан и цитомел до 50 µg, но беше преди около 2 г. Този път искам да пробвам с нещо по-различно. Бих опитал анавар вместо инсулин, но нямам толкова пари, а и 10 IU разделени на 2 приема ми се вижда в сферата на допустимото за начинаещ.
Pc_genius, покачването на инсулина от 2 до 5 IU го планирам за първите няколко дни, по погрешка съм написал 2-3 седмица
в крайна сметка може да махна клена
28.01.06
14:06
ако ше праиш кардио няма смисъл да махаш клен-а иначе другото ми харесва :D
29.01.06
08:41
С тоя инсулин ще се омазниш.И за къв ти е инсулина.Опасничък си е.По-добре метан+кленбутерол+л-карнитин за месец+кардио и диета.