Отново въпрос отностно ЗМА

Темата е заключена.
SS

27.01.06
11:43

Здравейте! Взех си ЗМА. На оказанието пише да се взима по 3 таблетки преди лягане на празен стомах. Въпроса ми е кога да ги взимам само след тренировка (три пъти седмично) или всеки ден? И втория въпрос ми е след като ми свършат таблетките колко време трябва да направя почивка преди да си взема пак? (Естествено ако има ефект)
Мислите ли,че два часа след ядене е удачно да го взимам? И още един въпрос мога ли да взимам ЗМА докато пия някакъв протеин?
Мерси за отговорите :)

IV

28.01.06
10:32

взимай ги половин час преди лягане по 3 таблетки ако са на биогейм.Взимат се всяка вечер.Може да взимаш протеини . 30 минути преди взимането на ЗМА и 30 минути след взимането на ЗМА избягвай да приемаш калции .

28.01.06
16:29

Не пускай поредни постове с подканки !!!!! Вземи разтърси из другите теми малко , не чакай всичко наготово !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1