27.01.06
12:10
кажете някои препарат който да вземам заедно с креатин ,глуатамин и сурватъчен протеин за да не се омазня щото до сега сам блъскал за релеф но реших да се натоваря малко но за сега ше почна само с това а за после ше видим.кажете удачно ли е да се взима фат-бърнар или нещо друго от сорта профилактично .Тва е
По принцип можеш да си пиеш Л-карнитин преди тренировка и аеробика, но има мнения, че той си губи ефекта след продължителна употреба, т.е. правят се паузи както и при креатина. Ако искаш да започнеш тренировки и диета за маса, но и да запазиш максимално релеф, то започни плавно да увеличаваш въглехидратите до момента, в който започнеш да се омазняваш (за всеки е индивидуално според метаболизма). Това всъщност е и най-трудното в диетата - наблюдението и правилната самооценка. В такъв период съм и аз сега, и мога да кажа, че съм доволен от моята диета-качвам много малко мазнини, а съм качил около 10 кг за 2 месеца, като въгл. ми са само от овес, кафяв ориз и захар след тренировка. С други думи не си давай парите за фет-бърнери, а за повечко месо и контролирай качването само с въглехидратите и мазнините, а когато спреш креатина след месец за около седмица, направи си за тая седмица пак една НВД, а след това отначало.
ок ама само не разбрах въглехидратите след тренерожка с протеиновия шейк ли да ги взимам или отделно?И Какво е туй НВД?
Въглехидратите малко след тренировка, на закуска може с овесени ядки да ги приемаш,а иначе шейка е отделно от въглехидратите които си приел след тренировка.Пък “туй НВД” е Ниско въглехидратна диета,от самото име става ясно че въглехидратите са в значително намалени количества за сметка на белтъчините.