Къде във Варна...

29.01.06
15:42

Може ли някой от вас да ми каже къде от Варна мога да се намерят хранителни добавки освен в магазина на “Булспорт”. Но цените да не са брадва :)
Предварително Danke на всички!

29.01.06
17:36

най-достъпни са цените в един магазин на центъра срещу училище Димчо Дебелянов за жалост там има само добавки на български фирми и като цяло магазинът е повече за здравословни храни отколкото за добавки.Друг магазин е във ФК на първия етаж само малко трудно се намира защото е забутан в ъгъла леко.Трети магазин е Жълто на бул. Сливница 100 там е с адска надценка.Четвърти и последен , за който аз се сещам е на Р&В,който е до Спортна зала ама там са основно продукти на Оптимум. Това са магазините за които аз лично се сещам вече от теб зависи какво разбираш под “брадва” :lol: . Успех дано намериш това което търсиш на изгодна цена!!!  :lol:

30.01.06
13:40

На “Булспорт” са сносни цените, но никой не бяга ако намери нещо по-тънкажно. Мерсаж за отговора. Постоянно има път към Варна и затова питам понеже досега съм “пазарувал”:) само от “Бул...”

30.01.06
17:49

А може ли да кажете цените на някои основни добавки в този ‘’тънкажен’’ магазин с/у училище ‘’Д. Дебелянов’‘?

31.01.06
09:35

Едно ходене до там ще ти е напълно достатъчно. :wink:
Бих добавил и Пикадили, за тези, които ползват Нутрим. Вярно е, че в Жълто надценката е брутална, особено за някои продукти. Освен това се опитват всячески да ти пробутат собствените си прахчета, което не прави добро впечатление.

15.03.06
16:21

До районното,което е до Валентина има друг magazin за добавки.В спортна зала също има magazin.Трето място ,за което се сещам е зад пощата на Парижка комуна.Май и на Владислав, в магазина на Кетлер по едно време продаваха добавки ,но не съм много сигурен...

16.03.06
11:57

[quote author=“Rocky^”]До районното,което е до Валентина има друг magazin за добавки.

Е аз нали за него писах :wink:  :wink:  :wink:

освен в магазина на “Булспорт”

16.03.06
12:44

Ако за магазина срещу димчо имате предвид този на POWER & BEAUTY ...според мен там цените не са от най-евтините но що годе бива този дето е до първо районно и той бива

BR

17.03.06
19:25

ей DOUBLE_B бавен!Магазина на П&Б е срещу училище Васил Друмев,а не Димчо Дебелянов.Колко пати тяраа да те заведа за да разбереш :)).Бъркаш хората.

17.03.06
19:39

Е, че срещу “Васил Друмев” е магазина на P&B!?

17.03.06
19:42

явно пак ми се е спяло като сам го писал  :oops:  :oops:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1