Какво да взимам ?

30.01.06
14:17

Здравейте , тренирам от около 5 месеца и за тези 5 месеца качих 10 килограма, мисля че започвам все по трудно да качвам и дори мисля че в момента съм в застой.Искам да взема някакви аминокисили, креатин и декстроза , но незная какви точно защото не съм запознат с матеряла много добре.Кажете ми за 17 годишен , 184 висок и 67 килограма какво е най-удачно да взимам, по кое време и по какъв начин.

Много ще съм ви благодарен.

30.01.06
15:11

То нормално да си в застой след 5 месеца и 10кг,не се притеснявай...Иначе има толкова мн изписано за добавките за маса,пускаш 1 “search” и си бомба. Аз сега също съм в период за маса и пия креатин,млечно-яйчен и суроватъчен протеин.

30.01.06
16:10

[quote author=“kaliksto”]То нормално да си в застой след 5 месеца и 10кг,не се притеснявай...Иначе има толкова мн изписано за добавките за маса,пускаш 1 “search” и си бомба. Аз сега също съм в период за маса и пия креатин,млечно-яйчен и суроватъчен протеин.

Забравих да кажа че не искам да взимам протеини , просто си имам мнение и съм страдал от тях и не искам да взимам.
Ще пусна един “search” сега , но все пак някой ако знае нещо по темата нека го напише ако няма нищо напротив.

Aleksandr0v

30.01.06
16:34

ми като искаш да качваш още маса бързо предполагам,земаи си гейнър ако искаш и имаш възможност си земаш и креатин с глюкоза или декстроза,аминокиселини,може да си земеш и казаин за преди лягане.Испуснах много добра комбинация е креатин и глутамин.Бе с 1 дума колкото повече толкова по добре :)) айде кусмет по здрави!

madwolf

30.01.06
22:08

[quote author=“Barcelona_FC”]Забравих да кажа че не искам да взимам протеини , просто си имам мнение и съм страдал от тях и не искам да взимам.
Ще пусна един “search” сега , но все пак някой ако знае нещо по темата нека го напише ако няма нищо напротив.

Еми то за качването на чиста мускулна маса няма по-добро от протеина.Щом толкова не искаш да взимаш може да вземеш геинър (около50%протеин+около50%въглехидрати), но с него се качват и доста мазнини.

off topic: С какво толкова ти навредиха протеините.Вярно че натоварват бъбреците и трябва да се пият с много вода, но сигурен ли си че проблемите които си имал са причинени от протеина.А може и да си попаднал на нещо некачествено.Все пак би ли казал какви точно бяха проблемите за да ги опсъдим, мисля че е важно!

30.01.06
22:23

Ами не са толкова сериозни проблемите то не е чак такъв проблем де защото не съм сигурен че е от тях , но вчера ходих на военна комисия и ми казаха че урината ми не е добра и утре ме викат пак , питаха ме дали взимам наркотизи , някакви лекарства или подобни работи казах не , но съм взимал протеини ако има нещо общо с урината и бъбреците и те ми казаха че е много възможно да са нарушени някой дейнсости на организма от тези протеини и другото което е че ако взимам много време протеини след това като спра ще има доста шокиращ ефект.И все пак бих посегнал и към тях но трябва да знам какво точно правят и че ще има полза , а не като опитно зайче да си ги изпробвам на организма ...

30.01.06
23:01

[quote author=“Barcelona_FC”]Ами не са толкова сериозни проблемите то не е чак такъв проблем де защото не съм сигурен че е от тях , но вчера ходих на военна комисия и ми казаха че урината ми не е добра и утре ме викат пак , питаха ме дали взимам наркотизи , някакви лекарства или подобни работи казах не , но съм взимал протеини ако има нещо общо с урината и бъбреците и те ми казаха че е много възможно да са нарушени някой дейнсости на организма от тези протеини и другото което е че ако взимам много време протеини след това като спра ще има доста шокиращ ефект.И все пак бих посегнал и към тях но трябва да знам какво точно правят и че ще има полза , а не като опитно зайче да си ги изпробвам на организма ...

Блах е нали протеините са безвредни бе  :roll:  :roll:  Я някой да светне :) За пръв път чувам че протеина удря в бъбреците.

30.01.06
23:15

Уфф

Просто голямото количество консумирани белтъчини на едно хранене натоварват повече бъбреците апък и не се усвояват така че гледайте по 30-40 грама на прием (лично мнение)

Протеините на прах са безвредни, освен ако не са на оназ селската фирма атлетик или пък са с неизвестен производител (и такива съм виждал)

31.01.06
08:48

Е извинявам се , сега от комисията се връщам дадох пак урина и ми казаха че нищо ми няма , значи наистина са безвредни.  :o

31.01.06
09:54

[quote author=“Barcelona_FC”]Е извинявам се , сега от комисията се връщам дадох пак урина и ми казаха че нищо ми няма , значи наистина са безвредни.  :o

Папкай си протеини спокойно, че като влезеш в казармата такива боклуци ще ядеш и няма даже да се замисляш дали са вредни или не :lol: .

31.01.06
18:51

Протеини и Гайнер едновременно става ли за взимане и дали ще се засили още повече качването на маса , не казвам само мускулна ? И по кое време да ги взимам в ден с тренировка и ден без тренировка?

Или може би е най-добре да взимам само гейнер но на по големи дози вместо да взимам и протеин ?

31.01.06
20:06

[quote author=“Barcelona_FC”]И все пак бих посегнал и към тях но трябва да знам какво точно правят и че ще има полза , а не като опитно зайче да си ги изпробвам на организма ...

Към протеините си с нагласата, че са няква много здрава химия. Първо си отговори какво има в тях и няма да са притесняваш за напред.

madwolf

31.01.06
20:39

Върху урината влиаят много фактори, нормално е на моменти да дава някакви изменения.Колкото до протеините...както каза SpiRTeR при приемане на големи количества протеин на веднъж се натоварват бъбреците.Така че пиите ги на малки дози- около 30гр. и с много вода и проблеми няма да има...и все пак ако усетите някакви болки в бъбреците не се колебаите да отидете на лекар

31.01.06
21:10

Никой не ми отговори на последния въпрос по колко грама и как се взима гейнера ?

31.01.06
21:22

[quote author=“Barcelona_FC”]Никой не ми отговори на последния въпрос по колко грама и как се взима гейнера ?

От гейнъра ще се омазниш, с протеина по-чисто ще качваш...е не ти знам целите все пак...и то трябва да пише на кутията на гейнъра, на коя фирма е?

madwolf

31.01.06
21:36

[quote author=“Barcelona_FC”]Никой не ми отговори на последния въпрос по колко грама и как се взима гейнера ?

Зависи и от геинера и от останалите добавки, които ще взимаш.Така че като решиш какво точно ще взимаш и на коя фирма, тогава ще можем да те ориентираме

31.01.06
21:38

Целта ми е да кача МАСА няма значение мазнина и по какъв начин просто трябва да кача.Гейнер не съм си взел още смятам да си взема на Нутрим освен ако не ми кажете някой по добър на добра цена ..

31.01.06
22:33

Гейнъра е най-добър за маса ама няма да е чиста. Добави и здраво и най-важното правилно хранене и не си взимай протеин към гейнъра(мое мнение).

02.02.06
17:05

И така току що си взех гейнер на Нутрим Супер Мас Гайн ;) , кажете ми по колко най-добре ще е да взимам и по кое време на деня когато имам и когато нямам тренировка.184 висок 67 килограма съм.

shadow_

03.02.06
14:22

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=4544  

заповядай там си пише всичко. :) 

ПО ЗДРАВО

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1