Моята програма за маса в момента (не се препоръчва за нач)

30.01.06
23:52

Здравейте на всички
Сега тренирам по програма за маса ,като почивката между оделните МГ е 7 дена (една седмица)
:arrow: 1.Гърди
:arrow: 2.Гръб
:arrow: 3.Почивка
:arrow: 4.Рамо, Трапец
:arrow: 5.Ръце
:arrow: 6.Почивка
:arrow: 7.Крака

Сериите за големите мускулни групи варират от 24-30 , за малките 16 , и да ви кажа ми се отразява добре впредвид стажа който имам.
Преди това пробвах всякакви сплитове но тъй като съм към края на генетичните си възможности, разтежа с други програми и сплитове е ограничен (без зобове)
Някой друг пробвал ли е подобно нещо, ако има някой да сподели ?

:!: И още веднъж начинаещи и средно напреднали това не е за Вас не го правете вкъщи !!!

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

31.01.06
00:03

Ее човек ти направо уби, 20-30 серии, но за твоя стаж на теб ти е нормално и по трудно ти се стресират мусколите, едва ли има хора във форома с твоя стаж или ако има се броят на пръсти, а и от снимкитети си личи, че наистина си ДОСТА ОГРОМЕН, иначе аз те питах преди време за същата програма и аз тренирам по нея и доре ми изглежда, с изключение че ти си доста по едър от мен, с по-голям стаж и по по по по, аз едвали ще мога да правя по 20-30 серии, въпреки че скоро стажа ми ще стане 4 год.

31.01.06
10:27

Ами моята е абсолютно същата,само където нямам крака,защото почти вече нямам колене.Сериите са около20-25,за малките групи 16-18
1.Ден-Гръб,корем+30мин аеробика
2.Гърди+30мин аеробика+1х100коремни преси
3.1 час аеробика
4.Рамо,трапец,корем+30мин аеробика
5.Бицепс, трицепс+30мин
6,7-почивка
Така тренирам от около2-3 години.КОрема го правя след аеробиката като си избирам един вид преси около 100 повторения или до отказ.Първия и четвъртия ден правя 3-4 упр едно след друго без почивка 3-4 серии

JI

31.01.06
11:03

и аз тренирам по този начин но сериите ми са за големи 12( само за краката и рамото за гътдите са 9 )  а за малки мг 9 :) и се чувствам идеално не мисля че претренирам , но при теб нещатата са мноооого комплексни предвид огромния ти стаж . И все пак при 16 години тренировки тялото ти би трябвало да се възтановява по бързо , може би си пробвал да тренираш мг 2 пъти на седмица със голяма интензивност или нещто от сорта на програмата на боб робсон във bodybuilding.com
напиши в търсачката bob robson workout by dan би трябвало да ти я изкара казвам го в предвид че онзи пич има почти твоите години стаж (15) и мисля че не зоби и е натурален . 
Успех .

31.01.06
16:46

djgorgio-ASTOR сега  съм също по този сплит и ми действа екстра :wink:  Самоче с по малко серии :wink:  За големите групи 15/16 а за малките 10/11 :wink:  Екстра е програмката :wink:

Не ти ли идва много крака, гърди и гръб едно след друго да правиш!? Много тежко ми се струва  :roll:

01.02.06
21:47

[quote author=“manson”]Не ти ли идва много крака, гърди и гръб едно след друго да правиш!? Много тежко ми се струва  :roll:

Не чувсвам се идеално , на другия ден все едно съм чисто нов

[quote author=“Bolkers”]djgorgio-ASTOR сега съм също по този сплит и ми действа екстра  Самоче с по малко серии  За големите групи 15/16 а за малките 10/11 Екстра е програмката

Хмм май пак се поизхвърли (малко)

Миле , при теб как е има ли напредък (разтеж)

01.02.06
22:32

Еми на големите хора,големи тренировки им трябват.Само да попитам:при тренировката за ръце включваш ли предмишница и колко време ти отнема тренировката?

01.02.06
22:52

Няма време за нея.
По принцип я правя сутрин когато имам време (сега нямам)

02.02.06
11:02

Напредък има,но докато стигна до нея доста време тренирах по различен начин..както и да е о 2-3 години тренирам така и съм много доволен.Понякога сменям местата на групите и самите упражнения

02.02.06
20:40

[quote author=”Миле”]Напредък има,но докато стигна до нея доста време тренирах по различен начин..както и да е о 2-3 години тренирам така и съм много доволен.Понякога сменям местата на групите и самите упражнения

Е да и аз съм се блъскал с всичко възможно ,дето е измислено ,но така ми е най-добре

03.02.06
21:50

djgorgio-ASTOR колко време ти отнема една такава тренировка аз понеже не съм толкова запознат с бодибилдинг-а не мога да разбера как протича една такава тренировка с толкова много серии...по колко упражнения правиш и каква почивка правиш ??

03.02.06
23:15

Час и 10-15 минути максимум , подържам високо темпо, упражненията да 5-6 х 5-6 серии

04.02.06
02:03

И аз я почнах от вчера,беше ми нужна промяна,това ми харесва

04.02.06
16:31

[quote author=“murdera”]И аз я почнах от вчера,беше ми нужна промяна,това ми харесва

Колко стаж имаш, нали прочете името на темата

04.02.06
16:46

Година и 7-8м.

04.02.06
16:48

[quote author=“murdera”]Година и 7-8м.

Недей да я ползваш, няма да ти се отрази добре.Ти не си изчерпал разтежа си има още много да разтеж по обикновения начин, сега пак ще пораснеш но после като привикнеш с какво ще предизвикаш пак стрес

04.02.06
17:45

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“murdera”]Година и 7-8м.

Недей да я ползваш, няма да ти се отрази добре.Ти не си изчерпал разтежа си има още много да разтеж по обикновения начин, сега пак ще пораснеш но после като привикнеш с какво ще предизвикаш пак стрес

с хапчета :) ,както казва един от фитнеса за всичко си има хапчета  :lol:

06.02.06
17:54

Не разчитай на това , ще те докарат до под кривата круша, Повярвай ми

06.02.06
18:01

аз се майтапех,просто има доза истина  :lol:

06.02.06
18:02

Знаеш ли колко хора (начинаещи и не само) вярват в това

05.03.06
02:34

3та седмица по тази програма ,просто е страхотна
само местата на ръцете и рамото съм сменил

energymax

05.03.06
11:55

Добро е,и не са много сериите нормално е за Гърди,гръб и крака да правиш по 23-30 серии,и аз правя по толкова иначе няма натоварване!

05.03.06
19:07

[quote author=“energymax”]Добро е,и не са много сериите нормално е за Гърди,гръб и крака да правиш по 23-30 серии,и аз правя по толкова иначе няма натоварване!

Като те гледам на снимката на тебе таман са ти 10 серии за гърдите не та знам как претренираш с 30. Като стигнеш неговия стаж ще правиш 90 серии.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1