Програма за вкъщи

AL

31.01.06
12:23

Ами тва е силно казано някаква програма , защото аз сам съм си я мислил , но кажете какво мислите и трябва ли да правя корекции някъде.

Понеделник/Сряда/Петък - бицепс 3х8 с 15 кг. ; коремни преси
Вторник/Четвъртък - сутрин - вдигане на дъмп(б)ел нагоре (тва май е за рамо и гръб) - 3х12 с  12.5 кг.
                    - вечер - лицеви опори 3х20 ; коремни преси
Събота и Неделя - коремни преси

Някъде да има “грешки” или да се получава пренатоварване. Аз съм малко начинаещ и не знам дали няма да се получи някъде обратен ефект.
Благодаря предварително.

31.01.06
16:41

Ми определено не е хубава тази програма :wink:  Първо вземи прочети сайта и форума да събереш някаква информация и ако още нещо имаш да питаш питай :wink:

Ето ти една примерна тренировка от сайта  :wink:  http://www.bb-team.org/training/000272.php :wink:  8)

AL

31.01.06
19:12

Е за тая тренировка трябва да съм някъв нечовек да издържа.

31.01.06
19:30

Никой не ти е казал да правиш всичко наведнъж, разпредели упражненията в 3 или 4 дни от седмицата, в другите дни от остави мускулите да пчиват

31.01.06
19:58

Предполагам че човека ще тренира колкото да не надебелява и да потдържа форма :) Самият факт че човек тренира вкъщи означава /поне за мен/ че въпросния човек не иска мускули /или ако иска е в голяма заблуда/. Друг е въпроса че ако има фитнес в тях :) вече е друго нещо. Тренирай каквото имаш възможност гледай да не се преуморяваш :) Кросчета ала-бала ;) Но ако искай мускули се ориентирай към зала за да имаш пълноценни тренировки.

31.01.06
20:07

[quote author=“Batgogo”]Предполагам че човека ще тренира колкото да не надебелява и да потдържа форма :) Самият факт че човек тренира вкъщи означава /поне за мен/ че въпросния човек не иска мускули /или ако иска е в голяма заблуда/. Друг е въпроса че ако има фитнес в тях :) вече е друго нещо. Тренирай каквото имаш възможност гледай да не се преуморяваш :) Кросчета ала-бала ;) Но ако искай мускули се ориентирай към зала за да имаш пълноценни тренировки.

Аз пък да ти кажа, че ти приказваш “ала-бала”. За 8 месеца вкъщи само с два 5кг. дъмбела направих по 4см. отгоре на ръцете, оформих си цицките и рамената и като цяло наедрях. Без добавки, дори без хранителен режим.  8)

Така че не обезсърчавай човека, още повече когато не си сигурен в това, което говориш!  :wink:  :wink:

31.01.06
20:46

Напускайте залата всички вкъщи с 5 кила гири :):):)
Аз не казах че няма да има резултати а че няма да може да направи яки мускули като тия които би направил в залата. Може би грешката е и в мене че не се изразих добре :)

31.01.06
21:16

[quote author=“Batgogo”]Напускайте залата всички вкъщи с 5 кила гири :):):)
Аз не казах че няма да има резултати а че няма да може да направи яки мускули като тия които би направил в залата. Може би грешката е и в мене че не се изразих добре :)

Е, пич, вече няма как да не се съглася с теб, това е друго нещо  :)

И не се подигравай на мойте дъмбелчета, ей  :x , чудеса правят с мен, как да не ги обичам  :D

31.01.06
21:21

[quote author=“Ronaldinho”][quote author=“Batgogo”]Напускайте залата всички вкъщи с 5 кила гири :):):)

Е, пич, вече няма как да не се съглася с теб, това е друго нещо  :)

И не се подигравай на мойте дъмбелчета, ей  :x , чудеса правят с мен, как да не ги обичам  :D

Нали са сещаш в какъв застой ще изпаднеш в скоро време...тряя разнообразие тез дъмбели не са магически

31.01.06
21:44

[quote author=“OuttaControl”]
Нали са сещаш в какъв застой ще изпаднеш в скоро време...тряя разнообразие тез дъмбели не са магически

Скоро си промених програмата и много добре ми се отразява - в процес на бурен растеж съм.  :lol:
Застой непременно ще се получи - но дотогава ръката ми вероятно ще е 37-8, а мен повече не ми трябва... засега  8)

Иначе никога не съм спорил, че в зала се постигат по-добри резултати... но на мен по-добри резултати просто не ми трябват  :lol:

AL

01.02.06
20:22

Еми засега искам само малко да кача мускулчета тук-там и да пооформя. Към март започвам по-сериозно , но за щастие нямам някаква фикс-идея да правя 50 см ръка.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1