Епилатор с бръснеща глава...

01.02.06
17:40

LINK
Става дума за този от линка по-горе... Искам да попитам някой използвал ли е нещо подобно, защото мислех да си взема някакъв епилатор обаче не съм сигурен дали ще ми понася болката и мисля, че това е добро решение тъй като има и бръснеща глава и ще мога да го използвам и като машинка за подстригване ако ми писне да се самонаказвам... Основно питам за тая бръснеща глава... Дали с нея реаботи като машинка или има някакъв друг ефект?!

01.02.06
18:16

Правиш първо кола маска, след това с епилатор и няма никаква болка. Бръсненето е само за лицето и к**еца.

01.02.06
18:20

[quote author=“racing”]LINK
Става дума за този от линка по-горе... Искам да попитам някой използвал ли е нещо подобно, защото мислех да си взема някакъв епилатор обаче не съм сигурен дали ще ми понася болката и мисля, че това е добро решение тъй като има и бръснеща глава и ще мога да го използвам и като машинка за подстригване ако ми писне да се самонаказвам... Основно питам за тая бръснеща глава... Дали с нея реаботи като машинка или има някакъв друг ефект?!

С епилатор боли само в началото, след няколко пъти кожата свиква.
Иначе приставката за бръснене не е кой знае какво, не очаквай Жилет  :)

AN

02.02.06
00:53

еми няма кво да е освен машинка, а относно коментарите по-горе - болката зависи от това колко гъсто е окосмяването, каква е дебелината на косъма и по колко косъма излизат от корен, така че не бъдете сигурни че при всички хора е поносимо.
Моят съвет е да пробваш с кола, ако ти понася значи и на епилатор ще свикнеш вероятно. Ако ли не -  зимаш си машинка, но е по-добре да е някаква хубава, за да не те скубе, а не просто приставка към епилатора.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1