Информация за Глюкоза?

01.02.06
18:20

купих си глюкоза 400гр 1.20лв. интересува ме по колко се взима.. преди или след тренировка. каква хранителна стоиност и сякаква информация ;)

01.02.06
18:29

Прочети тук, има много интересни неща... :lol:

http://www.bb-team.org/faq/index.php?p=default&cat=3#a78

01.02.06
22:05

[quote author=“M16”]Прочети тук, има много интересни неща... :lol:

http://www.bb-team.org/faq/index.php?p=default&cat=3#a78

Абе човека иска да разбере кога да е пие и по колко пък тука квото пише няма нищо общо със въпроса му , пък и аз искам да разбера кога се пие и по колко.

[quote author=“flight”]купих си глюкоза 400гр 1.20лв. интересува ме по колко се взима.. преди или след тренировка. каква хранителна стоиност и сякаква информация ;)

Хранителната стойност е към 400 ккал на 100 гр. Взема се след тренировка към 0,8 гр. на телесен кг .. ако си 100 кила вземаш 80 грама :)

01.02.06
22:40

[quote author=“manson”][quote author=“flight”]купих си глюкоза 400гр 1.20лв. интересува ме по колко се взима.. преди или след тренировка. каква хранителна стоиност и сякаква информация ;)

Хранителната стойност е към 400 ккал на 100 гр. Взема се след тренировка към 0,8 гр. на телесен кг .. ако си 100 кила вземаш 80 грама :)

E тва се казва хубав отговор , мерси !

02.02.06
14:51

и сякаква информация

Абе човека иска да разбере кога да е пие и по колко пък тука квото пише няма нищо общо със въпроса му , пък и аз искам да разбера кога се пие и по колко.

Хайде и ти чети по внимателно...

02.02.06
17:33

[quote author=“flight”]купих си глюкоза 400гр 1.20лв. интересува ме по колко се взима.. преди или след тренировка. каква хранителна стоиност и сякаква информация ;)

От къде си  я купил ?!

14.04.06
17:44

ми от аптека и от фитнеса можеш да намериш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1