Отслабване с протеин !?

protein

02.02.06
10:41

Момчета пак опирам до вашта помощ! Ето каква е работата. В момента тежа точно 80 кг. Задачата ми е до 11.02.06 да стана 75 => следователно 5кг. трябва да се махнат от мене. Независимо дали мусколна маса или мазнини просто трябва да се отарва от тях!
Знам че с протеин може да се отслабва като замествам хранене с протеинов шеик. Обаче незнам кое точно ядене да заместа и колко точно протеин да поемам! Именно това ме интересува!

02.02.06
15:15

По-добре след 18:00 да я караш на протеин.Но не доставяй на тялото си само протеин на прах,вкарай малко и натурален.

02.02.06
15:27

съотношението прахче - пържола според мен трябва да е 50:50 в твоя случай
доста скъпо може да ти излезе, но това е твой проблем замести въглехидратните си хранения с този шейк (лично мнение)

SI

02.02.06
15:45

5 кг. да свалиш за 9 дена хич няма да е здравословно. Не знам за какви цели искаш да ги свалиш, но ако е за някакво теглене може да пробваш сауна.

protein

03.02.06
20:05

Точно за това става въпрос има състезание за което трябва да влезна в категория... намерих една Йогиска диета от която съм 100% сигурен че ще сваля килограми ама незнам дали за 1 седмица ще мога да ги направя 5 А колкото до сауната - никога не съм ходил и незнам за какво става въпрос дали ще даде ефект ?!

KO

04.02.06
23:19

Свали там колкото можеш и както можеш, а после намали водата и отиди на сауна... и не пии вода... вредно е яко.. кръвта ти ше стане на пастет ама ше се мушнеш в категория.. Това ти предлагам аз, незнам колко съм прав ама мисля че ше има ефект!

protein

05.02.06
09:50

Мерси значи за съвета ще видиме как върви свалянето и ще реша за сауната понеже разпитах нколко приятели дето са сваляли с сауна и ми казаха че наистина е кофти за организма. Я кажете като ги сваля килограмите си миля да си купя Pro Gold 90 na Nutrim. с него мога ли да замествам примерно последното хранене за деня ?! С цел да не ям вечер знам че когато се отслабва не е препорачително да се яде след 18:00 а като огладнея дали ще е добре да пия от “вълшебното прахче” ?

KO

05.02.06
17:17

Доколкото знам не е преполъчително да се приемат въглехидрати след 18 часа или по скоро вечер, така че мисля че няма да има проблем да пиеш някакъв протеин с ниско съдържанеи на въглехидрати стига да пазиш отрицателния калориен баланс!

05.02.06
23:00

[quote author=“kokoesmrt”]Доколкото знам не е преполъчително да се приемат въглехидрати след 18 часа или по скоро вечер, така че мисля че няма да има проблем да пиеш някакъв протеин с ниско съдържанеи на въглехидрати стига да пазиш отрицателния калориен баланс!

Не трябва да ти е високо нивото на инсулина преди лягане, защото той подтиска соматотропина - хормона на растежа, който пък интензивно започва да се отделя около 2 часа след като заспиш.
А пък въглехидтратите влияят на нивото на кръвната захар и респективно - на нивото на инсулина.

protein

06.02.06
23:12

Ами ако не са въглехидрати а белтъци примерно на Нутрим Про Голд 90 като последно хранене за деня ?!

KONUS_A

06.02.06
23:41

Всеки въглехидрат след 18.00ч. не се изгаря от организма и се натрупва така че въглехидрати за последно хранене няма да е добре.

12.02.06
00:32

Палпатин ти казваш че инсулина сваля нивото на соматотропин-а ами добре тогава след тренировка когато ти е “напомпен” кортизола, нали пак него инсулина може да го свали и да увеличи нивата на тест. и гонад.

я дай малко повече разяснения за хормоналните помпи ?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1