Имам ли грешка някаде ?

Aleksandr0v

02.02.06
15:32

Ами тренирам 4 пъти седмично 180 висок 70 кила.Мисля да земам сурватъчен протеин сутрин на гладно 30 гр и след тренировка 30 грама.След тренировка първо 70 гр глюкоза след 1 цас протеина и 5 гр  креатин(със зареждаща доза първите 5 дни по 20 гр).За креатина мисля да си зема някой хубав американски че искам да има добър ефект(може да ми препоръчате някой),и вечер преди лягане земам казаин 30 гр.А в не тренировъчните дни пак 3 по 30 гр протеин и креатина.

Добре ли е според вас имам ли някаде пропуски или грешки и добре ли ще е да си зема още нещо.За средствата малко трудно намирам щтото родителите ми малко не иска да ми дават пари за “химии”.Мерси предварително По-здрави!

02.02.06
15:38

Значи взимай креатина и глюкозата веднага след тренировка, протеина 20-30 мин след това! За креатин съм доволен от Оптимум от чуждите, от българските никой за съжаление, пробвал съм всичките! Обаче бая скъпо ще ти излезе, щом вашите не искат да дават пари за добавки!

02.02.06
16:20

Оптимум 300 грама 33лева го взех, но вече има леко подскъпване.

02.02.06
17:30

Значи взимай креатина и глюкозата веднага след тренировка,

Може ли да питам нещо,не трябва ли да се изчака 15-20мин след трен и тогава да се пие креатин?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1