Нова Про дивизия

02.02.06
15:33

http://www.getbig.com/news/2006-01/060201pro.htm - Ще има нова Про дивизия! Принципно за нея се говори от доста време, но сега ще стане реалност! Ще има минимум 25 състезания годишно, с награден фонд на състезание минимум 30 хиляди гушера :D Всяка година мисля че ще се увеличават парите от наградата. Да им пожелаем успех, въпреки, че IFBB предполагам ще останат най-добрите! Интересно кои състезатели ще минат в другия отбор!

Аз си мисля че онеправданите - Ли Приист, Декстър Джексън може би, Трой Ейлвс, Дарем Чарлз, Мелвин Антъни (за него се съмнявам, ама ще видим)! Не знам кой от тях има договор с Уидър, т.е. ако има няма да ходи другаде!

Може пак всичко да се провали ...защо да си рускуваш всичко за да печеш много, като имаш достатъчно?

02.02.06
15:40

[quote author=“manson”]Може пак всичко да се провали ...защо да си рускуваш всичко за да печеш много, като имаш достатъчно?

То всичко се беше провалило около Олимпия когато беше, но сега пак набират сила, но се съмнявам! Федерацията на Уидър е стъпила толкова здраво, че ме съмнява някой да успее да пробие! Както имаше една световна федерация с 4 страни членки  :lol: (може и още да я има, NABBA ли беше, не съм сигурен, и честно казано не ме интересува), та тази сигурно ще има 10 състезатели :lol: !

IV

02.02.06
22:09

ако нещата отиват още по нагоре”  и се гътне” още някой културяга може и да има нова девизия която да не гледа ръка 60см. а красивото тяло като Декстър и Трой .Пожелавам успех и дано надмине Уидър той е човека който е за затвор щото той е главния виновник за Тези грамадски чудовища дето се гътат от Стероидите.Бат Арни просто му е бил едно опитно зайче на бат Уидър.Рони е добър ама ако утре имам неговото тяло направо скачам от покрива баси говедото само каруцата му липсва отзад.Е Франк Зейн и Стив  Риивс винаги ше ги уважавам.

03.02.06
00:12

[quote author=“ivaivalito”]ако нещата отиват още по нагоре”  и се гътне” още някой културяга може и да има нова девизия която да не гледа ръка 60см. а красивото тяло като Декстър и Трой .Пожелавам успех и дано надмине Уидър той е човека който е за затвор щото той е главния виновник за Тези грамадски чудовища дето се гътат от Стероидите.Бат Арни просто му е бил едно опитно зайче на бат Уидър.Рони е добър ама ако утре имам неговото тяло направо скачам от покрива баси говедото само каруцата му липсва отзад.Е Франк Зейн и Стив  Риивс винаги ше ги уважавам.

Не е хубаво, че някои културисти си отидоха, но пък аз подкрепям големите обеми! Дори ако можех по-голям от рони да съм, бих бил! Ти да не мислиш, че тези по-симетричните зобят по-малко?

03.02.06
15:16

[quote author=“YODA”][quote author=“ivaivalito”]ако нещата отиват още по нагоре”  и се гътне” още някой културяга може и да има нова девизия която да не гледа ръка 60см. а красивото тяло като Декстър и Трой .Пожелавам успех и дано надмине Уидър той е човека който е за затвор щото той е главния виновник за Тези грамадски чудовища дето се гътат от Стероидите.Бат Арни просто му е бил едно опитно зайче на бат Уидър.Рони е добър ама ако утре имам неговото тяло направо скачам от покрива баси говедото само каруцата му липсва отзад.Е Франк Зейн и Стив  Риивс винаги ше ги уважавам.

Не е хубаво, че някои културисти си отидоха, но пък аз подкрепям големите обеми! Дори ако можех по-голям от рони да съм, бих бил! Ти да не мислиш, че тези по-симетричните зобят по-малко?

Какво ти е виновен Уидър, тълпата щом харесва големите мускули.......
Мен също ме кефи обема. Много хора казват , не искам такива големи мускули, но най-често защото не могат да ги постигнат.
Например ти Ивайло ли беше :wink:  къде е твоята граница на красивото?? Сигурен ли си примерно ако постигнеш например 45 ръка или там колкото искаш , няма да искаш още малко :twisted: . Правенето на мускули е като наркотиците ако веднъж си опитал и ти е харесало няма отърваване :lol: ( е това малко на майтап но........)

03.02.06
16:45

[quote author=“ivaivalito”]ако нещата отиват още по нагоре”  и се гътне” още някой културяга може и да има нова девизия която да не гледа ръка 60см. а красивото тяло като Декстър и Трой .Пожелавам успех и дано надмине Уидър той е човека който е за затвор щото той е главния виновник за Тези грамадски чудовища дето се гътат от Стероидите.Бат Арни просто му е бил едно опитно зайче на бат Уидър.Рони е добър ама ако утре имам неговото тяло направо скачам от покрива баси говедото само каруцата му липсва отзад.Е Франк Зейн и Стив  Риивс винаги ше ги уважавам.

Въпрос на вкус казало кучето и си облизало .... Аз пък не харесвам малките културяги...

IV

03.02.06
20:03

Така искам да кажа 4е “тълпата коато харесва тези е нищожна като бройка и че един Митйо Крика и един Рони не могат да популяризират спорт който отнема доста жертви Въпреки че другите спортове отнемат доста повече.Какво е казал Самаранч на Бен Удър .Културизма ще е олимпийски спорт но само през трупа ми “И ако смятатш Астор че един така симетричен и неназобан 185 см. Стив Рийвс има 47 ръка прасец врат и талия малко над 70 при 94кг кг. е клиощав е не знам колко трябва да си за да не е клиощав.И както четох в един брой на ФЛЕКС Арнолд казва да не се гледат така обезводнените и релефни културисти щото това обезводняване е опасно и накрая завършва с нали правим bodybuiding а не bodydestoying

03.02.06
20:34

[quote author=“ivaivalito”]Какво е казал Самаранч на Бен Удър .Културизма ще е олимпийски спорт но само през трупа ми “

Така ли е казал Самаранч :!: . И ако си мислиш, че Стив Рийвс не е бил назобен, значи не четеш достатъчно и жекстоко се лъжеш.

QK

03.02.06
21:28

[quote author=“ivaivalito”]”И ако смятатш Астор че един така симетричен и неназобан 185 см. Стив Рийвс има 47 ръка прасец врат и талия малко над 70 при 94кг кг. е клиощав е не знам колко трябва да си за да не е клиощав.

Незнам дали Рийвс е зобал,но със сигурност за мен не толкова як,колкото за теб,ръката ми в момента е 48 см.(вчера я мерих)на височина 175 см.,мазна е,но не чак толкова,и бих ти казал,че за мен 47 см. на 185 см. височина не е толкова много даже е малко,щото това си е височина,примерно момчето кадето ми измери ръката 3 пъти я мери за да се убеди че наистина е толкова щото изглежда като за 50 см.,а релефна незнам колко трябва да изглежда,така,че рони си е доста добре,тази година като гледам на олимпията излезе с много по-добра преса,е не е прибрал корема достатъчно,но за тези количества храна и тези размери и особено неговата височина си е добре,все пак момчета да си 130 кг. релефен на тази височина си е нещо неземно,и излеле доста сух и релефен,просто като го гледах истински се кефех,пък незнам Рийвс дали е як.

03.02.06
21:33

[quote author=“ivaivalito”]Какво е казал Самаранч на Бен Удър .Културизма ще е олимпийски спорт но само през трупа ми “

Корекция: предшественикът на Самаранч го беше казал! Не ми се рови да му търся името! Като за помежду другото има голяма вероятност на следващите олимпииски игри да видим дисциплина: натурален културизъм (виж колко ще е натурален, това отделен въпрос, ама все пак)!
Относно зоба - Декстър Джексън и компания по-дребни културисти не зобят по-малко от чудовищата, просто не им е целта това! Както беше в случая с Милош Шарчев!
Относно израза: взимахме ги като бонбони! Той е на Арни по отношение на дианабола! Стив Риивс не е много по-старо поколение!

03.02.06
22:55

[quote author=”Чукундур”][quote author=“ivaivalito”]Какво е казал Самаранч на Бен Удър .Културизма ще е олимпийски спорт но само през трупа ми “

Така ли е казал Самаранч :!: . И ако си мислиш, че Стив Рийвс не е бил назобен, значи не четеш достатъчно и жекстоко се лъжеш.

100 % зоб
А доколко дали е малък рийвс , ами малък си е ако застане зад колман ,няма да се вижда.Това че ти харесваш такива не значи че така трябва да е, този спорт трябва да се развива.Ако критериите са същите както при по времето на Рийвс значи спорта ще е тъпкал на едно място досега

IV

03.02.06
23:33

[quote author=”Чукундур”][quote author=“ivaivalito”]Какво е казал Самаранч на Бен Удър .Културизма ще е олимпийски спорт но само през трупа ми “

ще те питак къде да прочета какво е зобал Рийвс

06.02.06
16:39

[quote author=“ivaivalito”]Така искам да кажа 4е “тълпата коато харесва тези е нищожна като бройка и че един Митйо Крика и един Рони не могат да популяризират спорт който отнема доста жертви Въпреки че другите спортове отнемат доста повече.Какво е казал Самаранч на Бен Удър .Културизма ще е олимпийски спорт но само през трупа ми “И ако смятатш Астор че един така симетричен и неназобан 185 см. Стив Рийвс има 47 ръка прасец врат и талия малко над 70 при 94кг кг. е клиощав е не знам колко трябва да си за да не е клиощав.И както четох в един брой на ФЛЕКС Арнолд казва да не се гледат така обезводнените и релефни културисти щото това обезводняване е опасно и накрая завършва с нали правим bodybuiding а не bodydestoying

:shock:  Къде пък го намеси тук този крик !

[quote author=“ivaivalito”]в един брой на ФЛЕКС Арнолд казва да не се гледат така обезводнените и релефни културисти щото това обезводняване е опасно и накрая завършва с нали правим bodybuiding а не bodydestoying

септемврийския брой от 2005-а нали  :mrgreen:

Аз най се кефя на Джей от всички културисти .. е да и Шон Рей има много яки снимки...Рони ако си смени пресата с тази на Бадел няма да има кой да го бутне  :twisted:

07.02.06
09:44

NABBA е доста популярна федерация и състезаващите се в нея не са никак малко, а и са качествени! Страните от азия и африка се състезават почи само към NABBA! Имаме и един българин, живеещ в ЮАР (той е републикански там), който има много добри класирания в тази федерация!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1