03.02.06
15:41
здравейте, купих си течен л-карнитин и на опаковката пише да се пие по една доза на ден,която е 1.3 гр. това на какво се равнява-на 1 чаена лъжица или?
03.02.06
18:22
предполагам че това е продукта на P&B ако е тои пише по 2 супени л.
[quote author=“energymax”]предполагам че това е продукта на P&B ако е тои пише по 2 супени л.
Супената лъжица не е ли 10гр :shock:
Дневната доза е 2-3грама.Нещо сте в грешка с тия супени лъжици, освен ако не е разреден течния карнитин с нещо.
04.02.06
01:10
ами аз ви казвам какво пише в каталога на P&B,пак вие си мерете кое колко е,пише 500мл ,20 дози,2сл-30мл това пише в каталога!
пише,че в една доза-25мл.(2 суп.лъжици) има 1300мг. л-карнитин и 1000мг. гуарана
добре де мене много ме мъчи 1 нещо
В гуараната се съдържа най-много кофеин, а нали него свързваме с повишеното отделяне на кортизол/адреналин ?
Ами тогава дали е добре да се сърба ?
18.05.06
15:33
в крайна сметка 1 доза от 25мл както пише на бутилката равна ли е на 2 супени лъжици...че да знам кво да права... :wink:
На опаковката си пише, кратко и ясно: 2 супени лъжици... Според мен супената лъжица е мярка за обем, така че... :wink: И аз си взех от въпросния карнитин, но въпроса ми е, защо е толкова сладък?! След като съдържа само л-карнитин с фармацефтична чистота и нищо друго
18.05.06
18:08
[quote author=“emzo”][quote author=“energymax”]предполагам че това е продукта на P&B ако е тои пише по 2 супени л.
супена лъжица = 15 гр.
чаена лъжица = 5 гр.
:wink:
[quote author=“realityman”][quote author=“emzo”][quote author=“energymax”]предполагам че това е продукта на P&B ако е тои пише по 2 супени л.
супена лъжица = 15 гр.
чаена лъжица = 5 гр.
:wink:
Пак казвам, че е мярка за обем.
Една супена лъжица с вода ще има едно тегло, с протеин друго, с трето - трето :wink: :idea:
18.05.06
19:36
[quote author=“Neo”]На опаковката си пише, кратко и ясно: 2 супени лъжици... Според мен супената лъжица е мярка за обем, така че... :wink: И аз си взех от въпросния карнитин, но въпроса ми е, защо е толкова сладък?! След като съдържа само л-карнитин с фармацефтична чистота и нищо друго
да наистина е много сладко...даже се учудих :) ама дано поне има ефект някъф :) :wink: