03.02.06
16:00
Здравейте всички! Прочетох почти всичко но все пак имам нужда от още малко помощ. На 28 години съм и тежа 55кг. Искам да сваля 2-3 кг и да постегна малко тялото си . НО нямам време да ходя във фитнес залата защото няма кой да се грижи за детето ми през това време. Преди месец си купих велоергометар и от тогава върта всеки ден педалите по 35-40 мин. Разполагам и с две гирички по 1,5 кг и правя някакви упражнения с тях . Точно там е проблема ми , че нямам никаква програма .Ще ви бъда много благодарна ако някой се наеме да ми помогне да си направя някаква примерна програма. До сега тренирах всеки ден горе-долу по 90 мин но вече започвам да се чудя дали е правилно , но все пак се чувствам добре . Минах и на някаква елементарна диета според мен . Ям черен хляб , мюсли с обезмаслено мляко , салати и плодове, и много минерална вода. Купих си и елкарнитин но не съм сигурна как да го пия. Имам само едно малко проблемче - не мога без сладко . опитвам се да не ям но почти не издържам хапвам по една - две хапки , просто организма ми го иска /поне така си мисля/
03.02.06
16:30
С велоергометър ще свалиш килограми, но няма да се стегнеш.
С гирички от 1,5 кг - също.
Напълни две пластмасови бутилки с пясък и прави напади, клекове, опитай също клек на един крак. Задължително - лицеви опори и кофички на табуретка. Лицевите опори - с изпънато и стегнато тяло, работят отлично и за корем.
Не яж сладко. Организмът ти не иска сладко, иска просто храна. Сигурна съм.
Или ще работиш и ще наложиш волята си за постигането на целите си, или няма да ги постигнеш - просто е.