Ако може малко Инфо

Темата е заключена.

05.02.06
10:34

Несъм много запознат с стероидите и затова имам един въпрос.Зна4и тренирам от 3 години 4исто(взимал сам креатин,протеини и амино)на 17 години съм и  съм ре6ил да се подсиля малко, та кажете кое 6те е по-добре да се взима кленбутерол или станабол.целта ми е не да се злоба яко а просто да направя един -два цикъла за малко 4иста мускулна маса.Преди няколко дена си купих 3килограма геинър и половин килограм креатин та кажете кое 6те е по добре да се съ4етае с тях.И нека които е взимал станабол или клена да каже какви резултати е имал. Как мислите кое е по безвредно. :!:

ли4но аз мисля 4е спрямо възрастта ми е по добре кленбутерол нали.все пак анаболните стероиди на тази възраст са опасни.

Пиши имената на темите на кирилица !! Не замествай букви с цифри !!
Не пускай поредни постове !! Ако имаш нещо да добавиш използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста ! Прочети и спазвай правилата !!!
DJGorgio-Astor

[quote author=“energy”]ли4но аз мисля 4е спрямо възрастта ми е по добре кленбутерол нали.все пак анаболните стероиди на тази възраст са опасни.

дали е стероид, дали бета2агонист все е вредно.
На 17 ти е рано. Имаш добър стаж, но изчакай поне до 18 годишнината. Хубавите неща стават бавно

05.02.06
15:32

Все още е рано за теб!
Изчакай още година и половина и попитай отново!

05.02.06
15:57

Нз какво изчистване ще направиш с:креатин,гейнер и клнбутерол.
По-принцип креатина и гейнера не са за чистене,и ако погнеш и клена
и нищо не става.
Като ше чистиш вземи си кленбутерол+л-карнетин+бърнар и там пируват или гуарана.

05.02.06
19:42

може да не сте ме разбрали правилно целта ми е не да се из4иста а да ка4а чиста мускулна маса.няма ли да е по добър ефекта ако се прибави и клена към геинера и креатина+яко ядене :?:

Не замествай букви с цифри !!!!
DJGorgio-Astor

KP

06.02.06
10:57

[quote author=“energy”]може да не сте ме разбрали правилно целта ми е не да се из4иста а да ка4а чиста мускулна маса.няма ли да е по добър ефекта ако се прибави и клена към геинера и креатина+яко ядене :?:

Ми не сме разбрали а ти разбрал ли си за какво всъшност се използва Кленбутерола, благодарение на страничните му ефекти!?
За ефективен начин на топене на мазнини или за ефективен начин за не-натрупване на мазнини при приключване на стероиден цикъл!
И:
[quote author=“energy”]И нека които е взимал станабол или клена да каже какви резултати е имал.

Резултатите може да са много различни, и зависят от индивидуалната структура на организма и дозата на примемане! За това, не е показалтелно да следиш мнение за резултати по форумите.
И:
[quote author=“energy”]ли4но аз мисля 4е спрямо възрастта ми е по добре кленбутерол нали.все пак анаболните стероиди на тази възраст са опасни.

Това е грешно мислене!
На тази възраст естесвената ти продукция на “Анаболни стероиди” би трябвало да е доста голяма, а пък вкарването на клембутерол е неестесвен процес.

06.02.06
11:26

значи ако съм разбрал правилно няма да има смисъл да взимам.

07.02.06
15:48

[quote author=“kpo”]

Това е грешно мислене!
На тази възраст естесвената ти продукция на “Анаболни стероиди” би трябвало да е доста голяма, а пък вкарването на клембутерол е неестесвен процес.

Също и вкарването на ацетилсалицилова киселина е доста неестествен процес през пубертета.  :roll:  :shock:

[quote author=“AbSs”]Също и вкарването на ацетилсалицилова киселина е доста неестествен процес през пубертета.  :roll:  :shock:

Ееее, още малко и витамин С ще кажете че е вреден  :P

07.02.06
18:26

Ахам не вземай още повече че нямаш и 18 години което пропуснах

BB-TEAM не толерира приемането на забранени вещества от непълнолетни

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1