Кой кардио уред е най-добър за сваляне на излишните мазнини

05.02.06
19:37

Кой уред от изброените според вас е най-добър за изгаряне на мазнините и защо?
Според мен бягащата пътечка,защото при бягане най-много калорий се горят.

05.02.06
19:48

Определено за мен е велоергометъра  :wink:

05.02.06
21:16

Велото.За по-пълни хора е идеален т.к. не износва ставите, толкова колкото при тичане.

05.02.06
21:35

Не съм много компетентен относно кардио уредите,но доколкото знам с кростренанжора се горят повече калорий,отколкото с веларгометър

05.02.06
21:53

Бягащата пътечка е най близо до естественото бягане затова залагам на него
Велото не може да изгори повече калории за еденица време от бягащата пътечка в никой случай

05.02.06
22:55

Хората хвалят велоергометъра, защото при него интензивността е постоянна и лесно можеш да я поддържаш.
Аз лично си предпочитам тичането. И то навън - в някой парк.

DM

06.02.06
11:16

Биагането и кросстренажора

06.02.06
15:59

Еми за мен пък въжето е най-добрия вариант,без тва в нащта зала няма нито пътека,нито вело... :?

07.02.06
17:03

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Бягащата пътечка е най близо до естественото бягане затова залагам на него
Велото не може да изгори повече калории за еденица време от бягащата пътечка в никой случай

Напълно вярно, но... не изгарят ли и мускулите... понеже въпроса беше само за мазнините?  :roll:

07.02.06
19:00

[quote author=“M16”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Бягащата пътечка е най близо до естественото бягане затова залагам на него

Напълно вярно, но... не изгарят ли и мускулите... понеже въпроса беше само за мазнините?  :roll:

Мислиш ли че има загуба на мазнини без мускулна такава ? ,винаги вървят ръка за ръка въпроса е да се загубат най-малко мускули, не можем да го избегнем

08.02.06
12:59

Винаги има загуба на мускулна маса за съжаление... :cry: И при колелото се губи ММ, но май с бягане (пътека, парк) е повече...

09.02.06
21:55

Велоаргометъра е номер едно
особено сутрин на гладен стомах по 30-40мин

Как пък го реши това ,или като да драснеш нещо ?

13.02.06
11:56

За мен най-добро е въженцето.Само тичането може да изгори повече мазнини от него,но когато е студено няма възможност за тичане.

13.02.06
15:06

И трите вършат еднаква работа,но като ефект бих ги подредил така:
1.Бягаща пътека
2.Кростренажор
3.Вело
Мисля така защото съм ги пробвал и трите и така бих подредил ефекта им

MO

13.02.06
15:38

Според мен е бягането -по възможност на открито. Не съм съгласен че се гори много ММ зависи от начина на бягане.Има един метод които е практикуван от спринтьорите - значи започват със спринтово бягане около 100-110 метре след което свалят темпото да средно за около 300-330 метре (ако искате да отслабвате може и до 500 метра) и после пак същото почивкта но може и без такава е около 30секунди макс-1 минута аз права по 3-4 бягания в нетренировачен ден и 1 спринт в тренировачен само 110 метра това е идеален начин за съчетаване на аеробна  с анаеробна деиност (защото доколкото съм чел мускулните влакна на краката са червени бавни и им трябва  50-70% повече време за да се натоварят  отколкото белите )Има само една особеност желателно е бягането да е с изпъване на краката нещо като еленови подскоци ГАРАНТИРАМ че след 3-4 такива серийки няма да може да ходите :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1