Броя на калориите?

06.02.06
12:10

Въпроса ми е следния.Искам да си сметна колко калории трябва да приемам,за да ги понамаля малко в периода на сваляне.Ама нещо не мога да разбера как да ги сметна.Ще съм ви благодарен,ако кажете.На 17 години съм,182см,90кг( :oops: ) и физическото натоварване-3-5 пъти в седмицата.

06.02.06
12:18

[quote author=“nobody”]Въпроса ми е следния.Искам да си сметна колко калории трябва да приемам,за да ги понамаля малко в периода на сваляне.Ама нещо не мога да разбера как да ги сметна.Ще съм ви благодарен,ако кажете.На 17 години съм,182см,90кг( :oops: ) и физическото натоварване-3-5 пъти в седмицата.

http://www.bb-team.org/nutrition/000192.php

06.02.06
12:25

Мерси много.Ама само да попитам още нещо,този индекс,който се добавя за определена физическа натовареност,в случая при мене 3-5 пъти,е хиляда и птестотин,нали така?

06.02.06
18:06

Това са ориентировъчни калории ти трябва да си ги донагодиш с малки стъпки

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1