Мойта програма

SH

06.02.06
13:16

Какво ще кажете за мойта програма ?

Вторник - бицепс , трицепс
Петак - гърди , предмишница
Събота - гръб, рамо
Петак - крака, трапец, корем

Стаж 1година горе долу та как е според вас трябва ли да променя нещо във нея или нз добре ли е ?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

06.02.06
13:47

не е хубава така :wink:  Размени дните, примерно: понеделник/сряда/петък :wink:

Трапеца го сложи при гърба а Рамото при краката :wink:

06.02.06
14:15

bolkers аз не съм напълно съгласен с теб:
1. за дните сме на едно мнение, но shorty сигурно има причина да ги прави така впротивен случай наистина май ще е по-добре да ги смениш.
2. сега за комбинацията, която предложи:
  -не съм кой знае какъв спец. в областа, но съм чел, че не е добре да се правят рамо и крака в един ден, защото кръвният ток като слезе долу трудно се изкачва нагоре за рамото.
  -а трапецът мисля че няма проблем да го прави и с краката, особено ако прави клекове, защото той се напряга и после с по-малък обем трен., постигаш по-голяма интензивност, а следователно и по-голям ефект.
Но аз също не мисля че слитът е добър понеже, като направиш къцете първият ден, следващият при гърдите ще се по озориш, за гърба също (въпреки че има 1 ден за възстановяване). Според мен първо направи големите МГ а после ръцете.

п.с. това си е лично мое мнение и не принуждавам никого да го слуша

SH

06.02.06
18:49

[quote author=“jalokin”]bolkers аз не съм напълно съгласен с теб:
1. за дните сме на едно мнение, но shorty сигурно има причина да ги прави така впротивен случай наистина май ще е по-добре да ги смениш.
2. сега за комбинацията, която предложи:
  -не съм кой знае какъв спец. в областа, но съм чел, че не е добре да се правят рамо и крака в един ден, защото кръвният ток като слезе долу трудно се изкачва нагоре за рамото.
  -а трапецът мисля че няма проблем да го прави и с краката, особено ако прави клекове, защото той се напряга и после с по-малък обем трен., постигаш по-голяма интензивност, а следователно и по-голям ефект.
Но аз също не мисля че слитът е добър понеже, като направиш къцете първият ден, следващият при гърдите ще се по озориш, за гърба също (въпреки че има 1 ден за възстановяване). Според мен първо направи големите МГ а после ръцете.

п.с. това си е лично мое мнение и не принуждавам никого да го слуша

Абсолютно си прав че си правя дните така :) защото имам причина заради даскалото и тн.. иначе и аз съм чел че краката не е хубаво да се комбинират със други мускулни групи като , гръб , гърди рамо и тн. иначе сега ще разменя дните скоро време и ще почна точно както каза първо със по големите МГ и после с рачичките :)

^Vlastelina^

06.02.06
19:00

[quote author=“shorty”]Какво ще кажете за мойта програма ?

Вторник - бицепс , трицепс
Петак - гърди , предмишница
Събота - гръб, рамо
Петак - крака, трапец, корем

Стаж 1година горе долу та как е според вас трябва ли да променя нещо във нея или нз добре ли е ?

Пич да не си объркал дните в поста, защото ми се вижда доста странно, да почиваш почти седмица след гърба

06.02.06
19:09

Какво имаш предвид с това почти една седмица? Може би трите дни след трапецът? Или пък ако говориш за гърба, той само предният ден с задното рамо ще му трябва седмица за възстановяване. Пък като натовари и трапецът хептен.
п.с.Това е мое мнение

06.02.06
20:57

И аз нещо не схващам.
:shock: Значи ходиш в вторник, в петък, в събота и след това следващата седмица пак в петък, и след това по-следващата седмица пак почваш от вторник и т.н.???

^Vlastelina^

06.02.06
23:26

[quote author=“jalokin”]Какво имаш предвид с това почти една седмица? Може би трите дни след трапецът? Или пък ако говориш за гърба, той само предният ден с задното рамо ще му трябва седмица за възстановяване. Пък като натовари и трапецът хептен.
п.с.Това е мое мнение

Погледни програмата. По-точно дните в които ше тренира - вторник,петък,събота,петък...

06.02.06
23:47

^Vlastelina^ извинявам се, не съм прочел правилно.Shorty май трябва да обясниш и на мен :lol:

07.02.06
09:01

в петък тренировката двуразова ли е?

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1