Какви са разликите между ДХЕА и Трибулуса

TH

06.02.06
13:47

Здравейте,
порових се из форума, но така и не можах да открия точно и ясно  каква е разликата между ДХЕА и Трибулуса...?смисъл такъв ясно ми е че едното е прохормон а другото е билка но нали и двете правят така че нивото на тестостерона да се покачва..та за тва питам аз има ли смисъл да си купя и двете или не?ако няма смисъл то кое от тия “добавки” да си купя (от кое има по голям ефект).Моля да пишат само хора които са пробвали и 2те :wink:
Значи спрял съм се на ДХЕА на Оптимум ще си купя 90табл по 50мг и евентуално трибулуса на софарма...
Очаквам вашите компетентни мнения...
П.С. освен “приключения” с малкия приятел други странични ефекти имат ли ДХЕА-то и Трибулуса, визирам акне, кръвно итн

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

ако ще си взимаш DHEА и трибестан по добре си вземи на Univursal 4-norandrostack, тва е продукт комбинация от DHEA,
Tribulus, 4-norandostendion. Цената му беше околко 110лв за 1 месец ти стига!След това можеш да продължиш още един месец да пиеш само трибестан на соффарма. Тва го комбинираи с геинер и креатин за да има наистина ефект.

TH

06.02.06
19:42

мерси за отговора:)
значи нещо им нямам вяра на трибулуса на Универсал..казват че българският е най добър..пък и 110лв да изръся на веднъж нещо не ми се ще...така по 30 лв по добре ми се вижда..както и да е..
креатин съм взел на оптимум..имам 14 инжекции Б12, глутамин на таблетки пак на оптимум,протеин 2кг млечно яйчен и 2кг суроватка..Амино киселини съм взел на Универсал..
та така останаха ми само Трибулуса и ДХЕА за тях се чудя и чакам вашите съвети...общо всичките тези хранителни добавки ще мога в продължение на 3 месеца да си ги позволявам и то на доста прилични дози...надявам се да има резултат:)като цяло мн лесно качвам и то качествено..
на 19 години съм 179см 74кг, ръка около 39 релефна 110 гр.обиколка,краката като цяло са ми мн добре до преди година се занимавах много сериозно с баскетбол...подготвил съм и много добър хранителен режим..целта ми е ръка 41см дали ще успея според вас?

energymax

06.02.06
20:04

Аз взимам ДХЕА на ULTIMATE NUTRITION и трибестан на Софарма,2х50мг ДХЕА и 2х2хапчета трибестан!Сутрин 1табл. ДХЕА,3 ч преди тренировка 2х250мг трибестан,веднага след тренировка 1табл. ДХЕА,вечер преди лягане 2х250мг!

06.02.06
20:10

[quote author=“energymax”]Аз взимам ДХЕА на ULTIMATE NUTRITION и трибестан на Софарма,2х50мг ДХЕА и 2х2хапчета трибестан!Сутрин 1табл. ДХЕА,3 ч преди тренировка 2х250мг трибестан,веднага след тренировка 1табл. ДХЕА,вечер преди лягане 2х250мг!

ефект?

energymax

06.02.06
20:21

ами за 5 дена к’во да ти кажа,програмата и цикъла ми с хранителни добавки е за 50 дена след това ще коментирам!

06.02.06
20:27

[quote author=“energymax”]ами за 5 дена к’во да ти кажа,програмата и цикъла ми с хранителни добавки е за 50 дена след това ще коментирам!

до колкото разбрах взимаш доста добавки и няма как да разбереш дали ДХЕА-то действа. Ти с толкова добавки и ядене и без нищо пак ще качиш.

energymax

06.02.06
20:50

да ама целта неми е само качване на ММ,например правя 3 пъти седмично кардио,и сам свамил 1см от талията за 7 дена,а мускулите ми изглеждат по плътни и по добре очертани!

TH

06.02.06
21:09

energymax значи има смисъл от ДХЕА и Трибулуса?аз мисля да взимам около 100 150мг дневно ДХЕА и около 1500мг Трибулус..и останалите глупости:)страх ме е само от странични ефекти на ДХЕА за тфа питам..

energymax

06.02.06
21:22

Жоро Георгиев ми направи програмата и мисля да се придържам!Но 100-150мг ДХЕА са много,особенно ако си под 30г,странични ефекти няма!

TH

07.02.06
12:27

значи да си купувам смело ДХЕА и Трибулус :lol: ?

energymax

07.02.06
14:04

е това какво ще си купиш ти си решаваш,аз пия и протеин-3 вида,и креатин,и гуатамин,и витамини,и таурин,и амино 5300 и Мега БЦАА !

19.02.06
20:23

[quote author=“energymax”]Жоро Георгиев ми направи програмата и мисля да се придържам!Но 100-150мг ДХЕА са много,особенно ако си под 30г,странични ефекти няма!

Кои Жопо Георгиев от каде е ми кажи ?

VI

19.02.06
20:58

Абе как ще си купуваш смело ДХЕА, и как нямало странични ефекти. ДХЕА и Андростендион са прохормони и са един вид эаместители на анаболните стероиди макар и в по малка степен. ДХЕА та е по слаба от диона но това не эначи че няма странични ефекти. Говориме эа хормони все пак. Няма нищо общо с трибулуса, той помага в проиэводството на хормони а не ги внася почти на готово като теэи двете. Така че си спаэвай посочените норми на кутийката с ДХЕА а те са максимум 90-100мг на ден. Ако взимаш повече си е на твоя глава. Това е продукт с андрогенен характер така че прави си сметка и не се иэхвърляй с доэите.

energymax

19.02.06
21:10

Ами как да не се я купувам след като се консултирах първо с лекър специалист(който ми обясни при какви условия се проявяват странични ефекти,и при какви условия организма произвежда високо количество),след това си направих изследвания,и си купух,какъв по логичен начин предлагаш?

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1