Бирени фьстьци

06.02.06
19:57

Някой знае ли колко м,б,в и ккал има в 100 гр бирени фьстьци.Знам че в обикновените фьстьци има 567 ккал,м-49,б-26,в-16,но дали и за бирените е така?ЗНам че са мн калорични и са напьлно изклу4ени при НВД,но днес не издьржах и ето ме пред компутьра хрупкам бирени фьстьчки :oops:

06.02.06
21:25

Сместа около фъстъка ми изглеждя някаква тестена, което ме навежда на мисълта, че имат повечко въглехидрати, които могат леко да ти разклатят режима.
По-добре ги зарежи бирените фъстъци, яж си обикновени такива или най-добре смесени ядки. Фъстъци, орехи, бадеми, лешници....

06.02.06
22:01

Знам че си прав,но днес по изклучение сьм си позволила всичко,което ми се прияде.Смятам че 1 ден нищо няма да ми стане(защото е наистина 1).А и забелязах нещо много странно.Попринцип преди да отслабна(което е по/нормално) като ям нещо ми се издува корема и ако се изтегля на ообяд или вечер сьм по-тежка,отколкото сзтринта на гладно(след като сзм ходила до тоалетната).Днес по едно време от тез фьстьци и една шоколадова вафла ми стана чак тежко на корема,като го погледнах ообаче вьобще не беще издут и като се изтеглих на кантара си показа пак 53 кг(даже с 1/2 кг по-малко).Все пак ядох доста и то това е тежка храна.Сигурна сьм че кантара не е развален де:)

protein

06.02.06
23:31

Аз гледах по Discovery Chenal има едно предаване BREINIAK ( умник ) или нешо такова незнам буквалния превод! Та както и да е там првеха опит по въпрос на зрител ако тежиш примерно 50 килограма и изядеш 1 килограм месо като се премериш 51 килограма ли ще тежиш?!
И сички си мислеха че така ще стане обаче опита беше с 1 момие дето тежеше 55 килограма и изяде 1 Big Mac които тежи 150 грама и тая мацка като се премери тежеше 55.100 и 50 грама се губат ?! Тия умниците го обясниха така че момичето е било много гладно ( нарочно не е яла преди опита ) и като е хапнала веднага е изгорила ( или усвоила ) неразбрах точно - тия 50 грама така че не винаги кантара показва това което си изял !

07.02.06
14:14

Ха,това е наистина много интересна теория.Мерси:)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1