07.02.06
09:14
Здр. в едно списание прочетох негова програма, а именно:
пон.- гърди, рамо и бицепс
сряда- крака
петък- гръб, трицепс, трапец и предмишница
предполам не става за начинаещи (5месеца стаж), но все пак реших да питам?
07.02.06
09:29
Не вярвам това да е сплитът му. Като професионалист той би трябвало да тренира 5-6 пъти седмично.
Това може да е сплита, който той препоръчва за начинаещи, но определено той не тренира така ;)
и аз мисля че това не може да е неговия сплит понеже е само 3 пъти седмичноо ! наистина по вероятно е да препоръчва даден сплит
07.02.06
09:56
Това го препоръчва за начинаещи. Ицо тренира мисля че 5 пъти в седмицата и по 1 мускул на ден.
всъщност и аз не вярвам да е неговия. Но списанието не е в мен в момента, та немога да кажа дали беше за начинаещи или нещо подобно (просто не обърнах внимание). Но кажете нещо за сплита, вие говорите само общи приказки. Дайте по същество моля!!
Здр. в едно списание прочетох негова програма, а именно:
пон.- гърди, рамо и бицепс
сряда- крака
петък- гръб, трицепс, трапец и предмишница
предполам не става за начинаещи (5месеца стаж), но все пак реших да питам?
Февруарския брой на Мускули и фитнес,програмата е именно за начинаещи,като Христомир отговаря на въпроси в интервю. Само дето е така:
1.гръб,трицепс и рамо
3.крака
5.гърди,бицепс и корем
07.02.06
19:25
[quote author=“Oblivion_”]Много интересно-гърди,рамо и бицепс за начинаещи...
съгласен съм .. тва за начинаещ е адски мн :shock:
1вото което е тренировката не е гърди,рамо бицепс,ами гръб,рамо,трицепс. Ако модераторите нямат против ще постна програмата,но ако трябва да давам и неговата обосновка ще отиде цял роман.
1.гръб,рамо,трицепс.
придърпване на горен скрипец-3с по 10
придърпване на долен скрипец-3с по 10
гребане с дъмбел- 3с по 10
раменни преси с гири-3с по 10
разтваряне встрани с гири-3с по 10
разгъване на скрипец-3с по 10
разгъване зад врат с дъмбел-3с по 10
3.крака
бедрено разгъване-3с по 10
лег преса-3с по 10
хакен клек-3с по 10
бедрено сгъване-3с по 10
изправяна на пръсти от стоеж-3с по 12-15
5.гърди,бицепс,корем
вдигане от хоризонтален лег-3с по 10
вдигане на щанга от полулег-3с по 10
сгъване с дъмбели-3с по 10
концентрирано сгъване-3с по 10
коремни преси-3с по 15-20
повдигане на краката от вис-3с по 15-20
Еми мисля че програмата си е точно за начинаещ,цитирам Христомир: “Има момчета,които точно с тази програма са почнали при мен от както сме отворили залата преди 2 години и сега вече минават на програмата,по която аз тренирам”
С няколко думи -не копирайте сляпо програми на профита , те просто няма да работят при вас.Вземете идея, упражнение ,нещо ценно и го приложете ,но не я правете 1:1
djgorgio-ASTOR и друг път си го казвал но не го разбирам. Кое по-точно трябва да си нагодиш за себе си?
п.с. сигурно е тъп но съм начинаещ и имам нужда от мн помощ
djgorgio-ASTOR,само да поясня че тва не е програма за профита,ами програма за начинаещи,която Христомир казва че дава на някой,който за първи път влиза във залата. Но съм съгласен че не при всеки ще действа...
[quote author=“kaliksto”]djgorgio-ASTOR,само да поясня че тва не е програма за профита,ами програма за начинаещи,която Христомир казва че дава на някой,който за първи път влиза във залата. Но съм съгласен че не при всеки ще действа...
Знам , казвам го в общия случай
[quote author=“king_size”]djgorgio-ASTOR и друг път си го казвал но не го разбирам. Кое по-точно трябва да си нагодиш за себе си?
п.с. сигурно е тъп но съм начинаещ и имам нужда от мн помощ
Ами например да откраднеш идейка, упражнение, подредба но даепригодена за теб.Например Профито е написало Сгъване с щанга 5-6 серии, теб ти харесва вземаш го но правиш3-4 серии в зависимост от моментното ти състояние.Виждаш програма например цяла но виждаш че е с много упражнения и серии, орезваш я за да стане за теб
Успех