маса - ръце

07.02.06
10:30

решил съм да наблегна за маса на ръцете и от миналата седмица започнах по системата:
1.понеделник - бицепс+трицепс -4х4х10 - суперсерии
2.вторник - кардио+рамо - велоргометър 30мин
3.сряда - гръб+гърди+крака
4.четвъртък - кардио
5.петък - бицепс+трицепс
6.почивка
7.почивка
въпроса ми е - някой пробвал ли е нещо такова и дали би свършило работа

07.02.06
18:35

И защо пък точно супер серии
ден 3 как ще го изкараш не ми е ясно

Програмата не става изхвърли я

07.02.06
19:20

някакво предложение как да натоваря още малко месо на ръцете?
пия само протеин

07.02.06
19:33

[quote author=“FRANKO1”]някакво предложение как да натоваря още малко месо на ръцете?
пия само протеин

djgorgio-ASTOR ти каза вече, че не става тая програма. Като тренираш по-често ръцете не означава, че ще растат повече (растат докато си почиваш най-вече спиш ..) Тренирай ръцете 1 път в седмица като може да ги правиш в 1 ден. Ръцете ще ти растат успоредно с гърба и гърдите така че наблегни на тях

07.02.06
19:34

благодаря

08.02.06
00:01

Просто избери програма от сайта а тази я изхвърли възможно най далеч

08.02.06
09:46

[quote author=“FRANKO1”]решил съм да наблегна за маса на ръцете и от миналата седмица започнах по системата:
1.понеделник - бицепс+трицепс -4х4х10 - суперсерии
2.вторник - кардио+рамо - велоргометър 30мин
3.сряда - гръб+гърди+крака
4.четвъртък - кардио
5.петък - бицепс+трицепс
6.почивка
7.почивка
въпроса ми е - някой пробвал ли е нещо такова и дали би свършило работа

Абе хора все ги измисляте разни комбинации , но тази е върхът в един ден гръб , гърди  крака това направо е за бисерите.
Не ми е ясно защо всички начинаещи си мислят , че ще измислят някоя специална програма , с която ще качат за нула време , а програмите за начинаещи им се виждат прекалено прости за тях :roll:

08.02.06
12:14

Е да те са спечиални , програмите за начинаещи не са за тях ,какво ще постигнат с тях.Друго е на Колман програмата да вземат ,,, общо взето това е мисленото на начинаещия

08.02.06
12:47

това, че отскоро съм в този форум, не означава, че отвчера се занимавам.
от 3-4 месеца ръцете ми не са мръднали и с милиметър.идеята ми беше да стресирам мускула и затова от нова година насам съм намалил тренировките и тежестите.сега смятах да наблегна на тях заедно с нов хранителен режим.гръб, гърди и крака смятах да правя само подържащи серии.имам да махна около 6-7 кила и целта е след изчистването да ми остане ръката колкото е сега - 40см.на гърди и крака качвам доста бързо и затова искам да наблегна на ръцете.
толкова по темата.
ще си задам въпроса по друг начин - възможно ли е да се качва маса само на определено място (ръцете) и ако “да”, как?

08.02.06
16:40

[quote author=“FRANKO1”]това, че отскоро съм в този форум, не означава, че отвчера се занимавам.
от 3-4 месеца ръцете ми не са мръднали и с милиметър.идеята ми беше да стресирам мускула и затова от нова година насам съм намалил тренировките и тежестите.сега смятах да наблегна на тях заедно с нов хранителен режим.гръб, гърди и крака смятах да правя само подържащи серии.имам да махна около 6-7 кила и целта е след изчистването да ми остане ръката колкото е сега - 40см.на гърди и крака качвам доста бързо и затова искам да наблегна на ръцете.
толкова по темата.
ще си задам въпроса по друг начин - възможно ли е да се качва маса само на определено място (ръцете) и ако “да”, как?

Значи в момента и аз наблягам на ръцете като целта ми е 45см до лятото, крака правя колкото да не е без хич като деня за крака го смятам почти за почивен понеже клековете ги правя с много леки тежести с 40-50кг форсирани като скокове :oops: , гърди също правя малко тъй като растат много лесно :roll: . Понеже не ми се дава много пари като цяло само когато правя ръце пия здраво добавки , преди тренировка суроватъчен пр. амино и креатин сега мисля да взема и глутамин който да го вземам само в деня на тренировката и в деня след трен. След трен. пак амино креатин и суроватъчен пр. и здраво ядене , а на сутринта след тренировката суроватъчен +амино и след 45мин. купа овесени ядки с млечен протеин. В другите тренировъчни дни само суроватка след трен. и вечер млечен пр.
Само за гърба ходя в зала.

•  първи ден –  крака
•  втори ден –гърди,трапец, рамо
•  трети ден - почивка
•  четвърти ден – гръб, задно рамо
•  пети ден - почивка
•  шести ден - почивка
•  седми ден - бицепс, трицепс
  Програма за първи ден - понеделник

•  клякане  - 3 серии по 15-20 повторения
•  клякане на един крак - 2-3 серии по 10-15 повторения

Програма за втори ден - вторник

•  повдигане на щанга от лег - 4 серии по 8 повторения
•  повдигане на дъмбели от лег - 3 серии по 8 повторения
•  повдигане на щанга за трапец - 3 серии по 10 повторения
•  раменни преси с щанга зад гърди - 3 серии по 8 повторения
•  вдигане на дъмбели нагоре - 2 серии по 8 повторения
•  разтваряне с дъмбели встрани - 3 серии по 8 повторения

Програма за трети ден – четвъртък

•  набирания – широк хват пред гърди(скрипец) - 4 серии по 8 повторения
•  набирания –тесен хват пред гърди(долен скрипец) – 4 серии по 8 повторения
•  мечка с подпора - 3 серии по 8 повторения
•  мъртва тяга - 3 серии по 8 повторения
• (ще го въртя  с мечката през месец) дърпане на дъмбел - 4 серии по 8 повторения
•  задно рамо - 3 серии по 10 повторения
велоерг. 25 мин.

Програма за четвърти ден - неделя
•  бицепсово сгъване с щанга от стоеж - 4 серии по 8 повторения
•  бицепсово сгъване с дъмбел  - 2-3 серии по 8 повторения
•  концентрирано(скотово) сгъване с дъмбел - 2 серии по 8 повторения
•  избутване на щанга тесен хват - 3 серии по 8 повторения
•  френско с щанга - 3-4 серии по 8 повторения
•  скрипец - 3 серии по 8 повторения
•  спускане на пейка зад гръб -1-2 серия до отказ

Да допълня започнах средата на ноември от 39см сега 43,5 .

08.02.06
17:15

благодаря ти много!има ли начин да набутам краката в четвъртия ден?не смятам да се занимавам много с тях, а и нямам възможност да ходя 4 пъти седмично в залата.

08.02.06
17:19

[quote author=“FRANKO1”]благодаря ти много!има ли начин да набутам краката в четвъртия ден?не смятам да се занимавам много с тях, а и нямам възможност да ходя 4 пъти седмично в залата.

Само не разбрах по коя програма, по твоята или моята?
Ами аз тренирам така 3дена+1.

08.02.06
19:50

твоята.
в къщи нямам никакви условия за тренировка, освен кардио.

09.02.06
09:34

[quote author=“FRANKO1”]благодаря ти много!има ли начин да набутам краката в четвъртия ден?не смятам да се занимавам много с тях, а и нямам възможност да ходя 4 пъти седмично в залата.

Ами набутай ги :)  , но така че след и преди ръцете да имаш задължително един- два дена почивка. И си вземи добавки като ги вземаш в деня за трен. на ръцете и на следващия ден, така няма да ти излезе много скъпо. И още нещо не занемарявай другите мускулни групи, не знам колко кила си , но все пак големи ръце на малко тяло ще стои смешно, аз все пак съм почти 90кг и просто поради финансови причини съм решил да вземем по-вече добавки при трен. за ръце.

09.02.06
15:46

програмата май се оформя като:
1.понеделник - ръце - бицепс, трицепс, предмишница
2.почивка
3.сряда - гръб, трапец, рамо
4. почивка
5.петък - гърди, крака
6.почивка
7.почивка
смятам да карам на протеин - в тренировъчен ден по 3 дози, а почивен по 1 + креатин. поне 45-50 дена.

12.02.06
00:12

FRANKO този вариант е  много по приемлин от първияти кадето искаше да тренираш и 3-те големи мускулни групи в 1 ден ! НО по принцип не трябва да влизаш в некви клишета -експериментирай , но в определени граници и така накрая сам ще усетиш как да си тренираш тялото

12.02.06
00:17

първата програма е безумие, а втората леко куца, но става горе-доле

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1