Искам да сваля мазнините от тялото ми

07.02.06
11:39

Искам да сваля мазнините от тялото ми. От 6 месеца се занимавам с фитнес, от които 2 сериозно  :lol: Висок съм 1.83 и тежа 93 кила не съм много дебел, не ям много, но явно структурата ми е едра... Та мисълта ми е да ме посъветвате какво да правя ? Да отида ли да си направя програма някъде (или вие можете да ми помогнете)? И ако ДА, къде да отида  :lol: Препоръчайте някакъв хранителен режим...

P.S. Не искам да взимам каквито и да е бърнери, нямам им доверие...

LO

07.02.06
12:23

[quote author=“Mortos”]Искам да сваля мазнините от тялото ми. От 6 месеца се занимавам с фитнес, от които 2 сериозно  :lol: Висок съм 1.83 и тежа 93 кила не съм много дебел, не ям много, но явно структурата ми е едра... Та мисълта ми е да ме посъветвате какво да правя ? Да отида ли да си направя програма някъде (или вие можете да ми помогнете)? И ако ДА, къде да отида  :lol: Препоръчайте някакъв хранителен режим...

P.S. Не искам да взимам каквито и да е бърнери, нямам им доверие...

Ами скоро идва сезона за орелефяване така, че изчакай до април и почвай НВД, някво кардио и т.н. ... инфо - колко ти душа иска има в сайта, които търси - намира! ...

07.02.06
13:35

Яко потене сутрин на гладно 45 мин е добре.
Заместваш въглехидратите (хляб картофи ориз...) с месо, риба мляко...
Въглехидратите на ден в грамове не повече от килограмите ти. По възможност  ги приемаш до обяд.
теглиш се веднъж в седмично. Ако отслабваш с 0,8 - 1 кг на седмица значи всичко е ок, ако не е ще му мислим отново.

07.02.06
14:58

aaa кажете примерна програма за мене във фитнес-а...

07.02.06
20:34

и аз сам кат тебе приятел,с почти същтите мерки +/- 1-2 кг/см.Влези в трренировки на саита и си избери.Аз тренирам по 4 -дневен сплит за изгаряне.

07.02.06
20:54

[quote author=“Mortos”]aaa кажете примерна програма за мене във фитнес-а...

за маса: http://www.bb-team.org/training/000157.php

07.02.06
23:20

[quote author=“Mortos”]aaa кажете примерна програма за мене във фитнес-а...

Я първо реши какво искаш защото си пуснал още 10 теми в други раздели, ще качваш ли или ще сваляш ?

08.02.06
16:07

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“Mortos”]aaa кажете примерна програма за мене във фитнес-а...

Я първо реши какво искаш защото си пуснал още 10 теми в други раздели, ще качваш ли или ще сваляш ?

ми искам да сваля малко и да стегна (направя релеф...)

08.02.06
23:03

[quote author=“Mortos”]...Искам да сваля мазнините от тялото ми...

Липосукция?  :twisted:  ама няма да е 100% сваляне!!!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1