07.02.06
11:39
Искам да сваля мазнините от тялото ми. От 6 месеца се занимавам с фитнес, от които 2 сериозно :lol: Висок съм 1.83 и тежа 93 кила не съм много дебел, не ям много, но явно структурата ми е едра... Та мисълта ми е да ме посъветвате какво да правя ? Да отида ли да си направя програма някъде (или вие можете да ми помогнете)? И ако ДА, къде да отида :lol: Препоръчайте някакъв хранителен режим...
P.S. Не искам да взимам каквито и да е бърнери, нямам им доверие...
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
07.02.06
12:23
[quote author=“Mortos”]Искам да сваля мазнините от тялото ми. От 6 месеца се занимавам с фитнес, от които 2 сериозно :lol: Висок съм 1.83 и тежа 93 кила не съм много дебел, не ям много, но явно структурата ми е едра... Та мисълта ми е да ме посъветвате какво да правя ? Да отида ли да си направя програма някъде (или вие можете да ми помогнете)? И ако ДА, къде да отида :lol: Препоръчайте някакъв хранителен режим...
P.S. Не искам да взимам каквито и да е бърнери, нямам им доверие...
Ами скоро идва сезона за орелефяване така, че изчакай до април и почвай НВД, някво кардио и т.н. ... инфо - колко ти душа иска има в сайта, които търси - намира! ...
Яко потене сутрин на гладно 45 мин е добре.
Заместваш въглехидратите (хляб картофи ориз...) с месо, риба мляко...
Въглехидратите на ден в грамове не повече от килограмите ти. По възможност ги приемаш до обяд.
теглиш се веднъж в седмично. Ако отслабваш с 0,8 - 1 кг на седмица значи всичко е ок, ако не е ще му мислим отново.
и аз сам кат тебе приятел,с почти същтите мерки +/- 1-2 кг/см.Влези в трренировки на саита и си избери.Аз тренирам по 4 -дневен сплит за изгаряне.
07.02.06
20:54
[quote author=“Mortos”]aaa кажете примерна програма за мене във фитнес-а...
за маса: http://www.bb-team.org/training/000157.php
[quote author=“Mortos”]aaa кажете примерна програма за мене във фитнес-а...
Я първо реши какво искаш защото си пуснал още 10 теми в други раздели, ще качваш ли или ще сваляш ?
[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“Mortos”]aaa кажете примерна програма за мене във фитнес-а...
Я първо реши какво искаш защото си пуснал още 10 теми в други раздели, ще качваш ли или ще сваляш ?
ми искам да сваля малко и да стегна (направя релеф...)
08.02.06
23:03
Липосукция? :twisted: ама няма да е 100% сваляне!!!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече