златно чудо № незнам си кво има ли фаида???

07.02.06
11:39

здравейте казаха ми че тва “златно чудо” незнам си кои номер имал голям ефект за сваляне на мазнини, ако някои има по-пълна информация, дали има странични ефекти и т.н., нека драсне два реда, да се светна.

МЕРСИ

07.02.06
14:35

Много го хвалят(особенно женската част).Но не съм го пробвал и нз какви са му страничните действия.

07.02.06
19:14

Като пускаш тема поне обясни или дай линк , за да разберат хората какво ги питаш !!

08.02.06
01:18

Не знам дали самото златно чудо номер 9 беше ако се не лъжа десйтва, но определено се свалят някой друг килограм.Не за друго ами вътре има листовка с примерен хранителен режим (не си спомням какъв беше).

08.02.06
09:14

ахам значи си все пак си е диета и щом е написана е ясна работата :) я да си тренирам и да не се занимавам с глупости :D
АСТОР аз ако имам линк няма да питам, а единственото дет знам е цхе се свалят мазнини :wink:

10х много момчета

08.02.06
21:06

Аз лично не ползвам такива работи и мнението ми не е компетентно,но една позната го беше ползвала и каза,че само си го хвалят и при нея поне не даде някакъв резултат.Иначе от тук ще разберете повече за продукта:
http://www.bilkite.com/main.html

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1