Знаете ли нешто за екстракт от зелен домат???

07.02.06
12:56

Пичове здравеите, значи четох е олимп незнам кои брои е или е януари или февруари тази година, та там има статия за ниакакав екстракт от зелен домат които спомага за разжижането на нови капиляари за помпане и пока4ване на мускулна маса а също така и аз сила, но не пи6е нито фирма производител нито откаде да го намериа, молиа ви ако ниакои знае не6то по вапроса да пи6е, не6то каквото и да е фирма производител или не6то 

Не замествай букви с цифри !!!! Не слагай тагове в името на темата, не пиши с големи букви
DJGorgio-Astor

19.02.06
22:22

списанието е Мускули и Фитнес и пише че наскоро са го открили и се казва Ендотил,няма фирма просто учените скоро са открили за действието му,колкот и достоверна да е информацията,обаче ако е вярно това което пишат-от ся почвам да събирам пари,трудно е някой да ти каже за ефекта...

VI

20.02.06
00:51

Вэимате от село эелени домати и ги почвате :lol: , ще кажете после къф е ефекта. Иначе учените всеки ден ме иэумяват, но какво ли щеше да прави нашият спорт беэ тях.

20.02.06
22:39

ENDOTHIL е името на регистрирания продукт на фирма NOVEX BIOTECH.Аз лично не му вярвам и особено при тая цена от 79.99 в GNC по-добре си яжте домати на воля пък после ще видим.Между другото независимо от големите милиони хвърлени за реклама продажбите на продукта са повече от вяли на фона на това което очакваше фирмата производител.

22.02.06
20:15

Благодаря ви много пичове, вярно е, че продуктът е скъп но ако деиствието е такова каквото пише в списанието си заслужава, все пак го сравниават с някои стероиди по сила и ефективност, ако е така си заслужава цената според мен!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1