Как мислите?

MO

07.02.06
14:48

Здравеите.Прегледах повечето теми за храненето и ми направи впечатление че някои момчета на по 16-17 години казват че са с ектоморфни структури.Добре де но все пак нали с възрастта това се променя (правя съпоставка със себе си 15 години-65кг 16 години-70 килограма а на 17 години съм 83кг при ръст 188 )аз каква структура имам значи? Аз лично не мога да преценя. изглеждам слаб заради ръста но имам сила (90 на лежанка си ги бутам :) Кажете и вие какъв тип костна стуктура имате? И ми отговорете да колко години се определя (защото знам че костите растът до около 20 годишна възраст ) е при всеки различно ама...Интересното в случая (това го давам като пример -Величко Чолаков на 16 години е бил 60 кг при 190 и е изглеждал едвам жив :?  а сега знаете че не е така :P )Това е от мен ще се радвам ако се изкажете.
П. С. Извинявам се ако вече съществува такава тема но досега не съм намерил или поне не точно такава.

PR

08.02.06
10:14

Човеко ти май изобшо не си на ясно с материала. Ектоморфен мезоморфен и ендоморфен не са структура на костите а на тялото! Специялно провеих няколко книги и никаде не пише КОСТНА СТРУКТУРА!  Анкетата не ти е написана правилно и за тфа никои не отговаря. Споредмене трябва да пише - Какъв тип структира на тялото имате и след това изброяваш ! Успех!

08.02.06
12:27

Наистина е трудно да се отговори на това.Почти винаги типовете са смесени ,а не ярко изразени.Едва ли някой знае със сигурност какъв е точно
П.С. Всеки начинаещ е мезоморф

08.02.06
14:37

Прав си, че ако си на 14-15г трудно се определя какъв тип си. Аз на 15г бях 170см/52кг  , а на  19 177/86 .
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=21431
ето на 14-15г. като ектоморф 14-15g.  и като ендоморф :oops:  :lol:  преди 2 години. А сега определете какъв тип съм.

MO

08.02.06
15:11

[quote author=“protein”]Човеко ти май изобшо не си на ясно с материала. Ектоморфен мезоморфен и ендоморфен не са структура на костите а на тялото! Специялно провеих няколко книги и никаде не пише КОСТНА СТРУКТУРА!  Анкетата не ти е написана правилно и за тфа никои не отговаря. Споредмене трябва да пише - Какъв тип структира на тялото имате и след това изброяваш ! Успех!

Да имаш право не съм формулирал въпроса ясно -Извинения ...Но все пак всички знаете че мускулите са пряко зависими от дебелината на костите (от залавната площ и тн.) това ме подведе и затова съм се изразил неточно.Все пак ако си с тънки кости ще е генетично предопределено да си релефен а не да имаш 50 ръка , а ако си с дебели кости ще си с по-масивна мускулатура но по-омазнен за мезоморф няма да говоря 8) то е ясно .ще се опитам да променя анкетата Но все пак тук е и коментара по темета и е хубаво всеки да каже какво мисли за своето тяло като вазможност и като генетични заложби.

08.02.06
18:29

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Наистина е трудно да се отговори на това.Почти винаги типовете са смесени ,а не ярко изразени.Едва ли някой знае със сигурност какъв е точно
П.С. Всеки начинаещ е мезоморф

защо мислиш така, все пак 3-те вида структора зависят от това дали качваш съответно и сваляш бавно или бързо/нормално
Аз може да съм начинаещ или напреднал но това не ме прави мезоморф, защото съм типичен ектоморф, нали така :!:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1