07.02.06
19:13
Значи искам да си взема някава добавка главно за заместване на ядене.Доста често ми се налага да пропусна хранено които не е хубаво.Знам,че от добавки не може да се замести тотално ,но ще е по-добре от нищо.Целта ми е да качвам супер чисто.Знам че не става толкова чисто ,но затова искам да ми препоръчате нещо които ще ми помогне в тази насока.Тренирам от 1 година с малки прекъсвания.70кг на 16 г висок 175+...Нали и без да се изхвърляте в цената.Също бих искал да ми кажете и някакви витамини и дали има полза от тях?
07.02.06
19:35
Като заместител на храната може да ползваш гейнър, само че от него не се качва чисто, ако искаш чисто земи си протеин, но с него не може да заместиш храната.Колкото до витамините аз пия Суправит
07.02.06
19:39
единствемите витамини който са ми подействали на мене бяха Центрум ма са много скъпи обаче си заслужават
07.02.06
19:53
За протеина ти казаха...има много видове много различни фирми зависи от парите, които си отделил.
Аз лично пия един месец Центрум един месец Суправит. Така ги менкам за малко разнообразие.
07.02.06
19:54
Центтрум и аз пих по едно време ама вместо за 1 месец ги пих 3(щот ги забравях :))а и тогава не тренирах.Нека някой да си изкаже мнението за добавките които се продават в “Била”.
08.02.06
00:02
за кои добавки по тоцно питаш?
08.02.06
11:21
Вчера ходих да пазарувам от Била и се загледах по тях.Понеже майка ми не ми дава да си купувам добавки от магазин със добавки ,реших да я питам дали мога от там да си взема и тя каза да си купувам...Имаше някви Супер Масс(ливави някви),Млечно-яйчен,Суроватка....И др някви гейнери.Просто питам дали може да са некфи боклуци тия.
09.02.06
11:59
В BILLA продуктите са оригинални.Не се притесниаваи за тва.Сащите са като ка4ество става дума за Nutrim както и ако ги жземес от офиса на фирмата в Пловдив стот аз сам от Пловдив и сам ги сравнявал.ок така 4е ок са.Има само един проблем 4е ниамат по големи разфасовки /примерно по 1,3,5кг/ок,а само по 0,400 и 0,500кг.