Стопяване на мазнините по корема

08.02.06
22:49

От 3 месеца ходя на фитнес.Занимавам се сериозно и нямам намерение да спирам.Работя за цялото тяло със програма за покачване на маса.Чел съм за типовете тела и мисля ,че моето е от третия тип - генетично здравичък съм , имам широк гръден кош.Оформянето на тялото ми върви перфектно до сега ,но попринцип корема ми е най-проблемната част защото имам малко мазнини отгоре.Имам коремни мусколи под тях ,но искам стопя мазнините.Всеки път заедно със другите упражнения правя упражнения за корем.Имам и ден за кардио тренировка - въртя 30 мин на колело.Искам до 4 месеца да стопя тези мазнини по корема поне малко за да си проличат коремните мускули :lol: .Какви съвети ще ми дадете за корема?Аз съм на 16 години - 177см 71-72кг съм.Имам и друг въпрос.Четох за Л-каритин-а и във форума видях ,че доста хора са го използвали.Може ли той да ми навреди по някакъф начин?Ще ми помогне ли за изгарянето на мазнините по корема?Благодаря ви предварително  :wink:

Забравих да спомена ,че спазвам и хранителен режим.Не ям сладко , ям черен хляб ,но не прекалявам.Старая се да ям до 17-18часа и от там нататък само кисело мляко и плодове.Тренирам вечер около 18 и 30 часа

Не пускай поредни постове моля !!! Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста
DJGorgio-Astor

08.02.06
22:57

Ами диета му е майката на корема!!! ама нещо не разбрах, хем тренираш с програма за маса, хем правиш кардио и искаш да чистиш?!? .. избери си цел! Ще качваш или ще сваляш? Упражнения за корема прави макс 2-3 пъти на седмица, направи си едно НВД, л-карнитина може само да ти е от полза!!! Успех!!!

08.02.06
23:02

Наистина е малко странно-хем искасш да свалиш,хем да качваш маса.Ама една от грешките ти е че ядеш плодове толкова късно.След 14 часа никакви плодове и ако искаш слабееш поне 3-4 пъти кардио в седмицата.

отначaло много добре върви да си тренираш с упражнения за маса по 6-8 повторения имам предвид и да приключваш тренировката с 30 мин веларгомър примерно. Хем сваля мазнини хем качва мускулна маса, но все пак това е само при първите три месеца върви такава тренировка после ще трябва да направиш промени защото ще спреш да разтеж

09.02.06
05:35

[quote author=“Heavyweight”]Ами диета му е майката на корема!!! ама нещо не разбрах, хем тренираш с програма за маса, хем правиш кардио и искаш да чистиш?!? .. избери си цел! Ще качваш или ще сваляш? Упражнения за корема прави макс 2-3 пъти на седмица, направи си едно НВД, л-карнитина може само да ти е от полза!!! Успех!!!

Ами да.. някаква такава е работата както казах целта ми е да стегна цялото тяло.Да има видима промяна.

[quote author=“s1ck_boy”]Наистина е малко странно-хем искасш да свалиш,хем да качваш маса.Ама една от грешките ти е че ядеш плодове толкова късно.След 14 часа никакви плодове и ако искаш слабееш поне 3-4 пъти кардио в седмицата.

Благодаря ти за съвета за плодовете!

[quote author=“RejiMillar”]отначaло много добре върви да си тренираш с упражнения за маса по 6-8 повторения имам предвид и да приключваш тренировката с 30 мин веларгомър примерно. Хем сваля мазнини хем качва мускулна маса, но все пак това е само при първите три месеца върви такава тренировка после ще трябва да направиш промени защото ще спреш да разтеж

Какво искаш да кажеш със това ще спра да раста?

А ако реша да вземам л-каритин за около 30 дена и правя упражненията ми за маса и в дните посочени за почивка правя кардио например?Но все пак целта ми ако вземам каритин ми е корема.

Не пускай поредни постове и то по 4 моля !!! Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста
DJGorgio-Astor

ПРОЧЕТИ ПРАВИЛАТА И ГИ СПАЗВАЙ

09.02.06
09:30

Здрасти и от мен. Първо да кажа нещо, на което не са ти отговорили: L-карнитина НЯМА да ти навреди по никакъв начин, (естествено ако не си решил да изгълташ цялата опаковка наведнъж и да си докараш някакво стомашно разстойство), но още не са измислили перфектното лекарство, което действа право в целта. Корема както е при теб.  L-карнитина действа на цялото тяло като спомага за по-бързото транспортиране на мастните клетки и уж да не се задържат в тялото. А и дава някаква сила за по-добра тренировка. Аз го пия - чудеса не съм видяла, но на психо основа ме зарежда да вдигам по-тежко.  :)
Иначе всички по-горе са ти казали истината - диета! Което само по себе си не е НЕядене, а правилно хранене. НВД дава добри резултата. По други форуми съм чела за момичета, които не свалят теглото си с нея, но определено им падат обиколките - на талия и ханш имам предвид. Което смятам е ефект, които търсиш. Но трябва да си много стриктен и упорит (нещо, което аз не успявам напълно) :oops:
Желая ти успех!

.....е трябва да направиш промени защото ще спреш да разтеж

Това го казвам защото отначало тялото дърпа доста бързо напред и можеш едновременно да правиш кардио и да си тренираш по програма за ММ. Но след 3-4 месеца като натрупаш определена ММ спираш да разтеж, тогава ще трябва да премахнеш кардиото когато тренираш за ММ. Лично аз отначало така трен. защото тогава целта ми беше да си оформя тялото исках хем да сваля малко мазно хем да кача малко ММ за да изглежда тялото по стегнато. Е сега вече целите са ми други защото сега е зима и сам наблегнал на ММ тъи като вече след като качих някои друг килограм спрях да раста и се  наложи да изключа кардиото от трен. поне докато съм на ВВД, а след като се по стопли и влезна в НВД тогава пак ще го включа.

01.03.06
22:19

Първо здравейте на всички!
Аз в момента пия Л каринтин, вчера си го купих от нутрим, жената, коятто беше там ми обясни за него, че е важно за да действа наистина да има тренировка тип тичане или бързо ходене по - дълга от 40 минути. Самия каринтин, доколкото ми обясни действа активно след 15 минута.

02.03.06
02:17

ЗА ДА ПОСТИГНЕШ НЕЩО ТРАЙНО НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ Е НУЖНО ДА КОМБИНИРАШ МНОГО СПОРТОВЕ - АЕРОБЕН РЕЖИМ НА РАБОТА, АНАЕРОБЕН И СМЕСЕН ТИП. С ДРУГИ ДУМИ НЕ СЕ ХВЪРЛЯЙ САМО И ЕДИНСТВЕНО ДА РАБОТИШ ЗА ТОРЕМА - ТА ТИ СИ САМО НА 16. ХАПВАНЕТО Е ДРУГИЯ ПРОБЛЕМ - КАКВО МЛЯКО ПИЕШ И ЗАЩО ? ВКАРАЙ ЕДИН ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ РАЗДЕЛЕН НА ЧЕТИРИ ПРИЕМА БЕЗ ДА СЕ ЛИШАВАШ, НО ПЪРВО РАЗБЕРИ КАКЪВ МИП МЕТАБОЛИЗЪМ /БЕЛТЪЧЕН ИЛИ ВЪГЛЕХИДРАТЕН/ И КАКЪВ Е ОСНОВНИЯ ТИ МЕТАБОЛИЗЪМ. КОГАТО СИ НАЯСНО СТОВА Е МНОГО ЛЕСНО ДА КОНТРОЛИРАШ МАНИЕРА СИ НА ХРАНЕНЕ. МЕЖДУ ДРУГОТО КОГАТО РАБОТИШ АЕРОБНО ЗНАЕШ ЛИ КАКЪВ Е ПУЛСА ТИ ИЛ ПРОСТО СМЯТАШ,ЧЕ ВСЯКО “ТИЧАНЕ” Е АЕРОБНА РАБОТА. КОЛКОТО ДО КАРНИТИНА - НЯМА ДА ТИ НАВРЕДИ. НЕ ЧЕ ЩЕ ТИ ПОЛОГНЕ,АКО НЯМА КООРДИНАЦИЯ МЕЖДУ ВРЕМЕ НА АЕРОБНА РАБОТА И ПУЛСОВА ЧЕСТОТАЛ  БЪДИ ЗДРАВ

Не пиши с големи букви !!!
DJGorgio-Astor

02.03.06
17:05

[quote author=“ENZO”]...тренировка тип тичане или бързо ходене по - дълга от 40 минути. Самия каринтин, доколкото ми обясни действа активно след 15 минута.

Тичане повече от 40 минути  :shock:  ?!?!? че то един мускул няма да остане по теб бе  :cry:  15 минута след какво ? след като го пиеш или ...??

30.07.11
11:01

абе аз наскоро напражих една диета и отслабнах много, но сега имам мазно на корема от преди и не мога да го смъкна. А правя много коремни преси и бягам на плажа. Моля за малко помощ . ;п ;д

20.05.12
01:47

И аз имам този проблем. Напоследък натрупах мазнини на корема и гърдите :( (малко на бедрата и дупето (giggle)). Казвали са ми че и да правя коремни преси няма да стопя мазнините, а ще тренирам мускулите под тях.Имам слабост към сладкишите (giggle).Моля за съвет. Ако започна да тичам ще помогне ли? И колко пъти седмично да тичам? И сутрин на училище вместо дюнер/тосер може ли да ям един шоколад или е същото? Благодаря

Мнението беше редактирано от bobi beckhama на 20.05.12 02:04.

20.05.12
17:05

казано от bobi beckhama на 20.05.12, 01:47:

И аз имам този проблем. Напоследък натрупах мазнини на корема и гърдите :( (малко на бедрата и дупето (giggle)). Казвали са ми че и да правя коремни преси няма да стопя мазнините, а ще тренирам мускулите под тях.Имам слабост към сладкишите (giggle).Моля за съвет. Ако започна да тичам ще помогне ли? И колко пъти седмично да тичам? И сутрин на училище вместо дюнер/тосер може ли да ям един шоколад или е същото? Благодаря

Няма такова нещо като заглавието на темата(а и тя е толкова стара тая тема).ДИЕТА и АЕРОБНИ упражнения,така се топят мазнини.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1