Изварата

Темата е заключена.

10.02.06
20:05

Ще ми кажете ли някакъв начин за приготвяне на изварата.Така да я ям ми е малко гадна.Може би да я смеся с нещо или да я правя на шеик с други работи. :)

ZW

10.02.06
20:15

Аз я мажа на филиите вместо масло. Правя си сандвичи за измежду лекциите. А и то е до свикване, след 1 седмица няма да ти прави впечатление.

10.02.06
20:21

[quote author=“St0iAn”]Ще ми кажете ли някакъв начин за приготвяне на изварата.Така да я ям ми е малко гадна.Може би да я смеся с нещо или да я правя на шеик с други работи. :)

Най-лесно е: слагаш в една чиния извара, слагаш малко олио, сол, червен пипер и чубрица - бъркаш и ядеш.
Между другото в раздел рецепти има доста начини за приготвяне на изварата. Потърси.

10.02.06
20:34

Разбъркай я в кофичка кисело мляко

10.02.06
22:20

Аз си я смесвам с кисело мляко и малко начупени бисквити
и така вкуса и не се усеща много,обаче ако е солена не върви с бисквитите

11.02.06
10:40

Мерси.Ще ги пробвам тея варианти. :D

11.02.06
11:05

Вадиш жълтъка на вареното яйце,мажеш извара,малко шарена сол и готово.

11.02.06
13:50

нека и аз да кажа-Ако я ядеш преди лягане такива бисквити и филии ги забрави-просто излишни вуглехидрати особено ношно време не ти трябват.Ако имаш пасатор вкарай изварата малко вода , малко ниско маслено мляко (0.1%) , малко сол но БЕЗ ОЛИО и пасирай.Ако нямаш ръчно...

11.02.06
18:42

Аз я хапвам понякога на закуска разбъркана с кофичка кисело мляко и лъжица мед.

12.02.06
14:42

Май само аз я ям чиста. хи хи. С малко прясно мляко... супер е! 8)

13.02.06
20:04

аз я разбърквам с кисело мляко и нарязани кисели краставички и става добра за ядене

13.02.06
22:14

Нещо взехме да се повтаряме вече
Изчерпана

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1