10.02.06
20:05
Ще ми кажете ли някакъв начин за приготвяне на изварата.Така да я ям ми е малко гадна.Може би да я смеся с нещо или да я правя на шеик с други работи. :)
10.02.06
20:15
#1
Аз я мажа на филиите вместо масло. Правя си сандвичи за измежду лекциите. А и то е до свикване, след 1 седмица няма да ти прави впечатление.
10.02.06
20:21
#2
Най-лесно е: слагаш в една чиния извара, слагаш малко олио, сол, червен пипер и чубрица - бъркаш и ядеш.
Между другото в раздел рецепти има доста начини за приготвяне на изварата. Потърси.
Аз си я смесвам с кисело мляко и малко начупени бисквити
и така вкуса и не се усеща много,обаче ако е солена не върви с бисквитите
нека и аз да кажа-Ако я ядеш преди лягане такива бисквити и филии ги забрави-просто излишни вуглехидрати особено ношно време не ти трябват.Ако имаш пасатор вкарай изварата малко вода , малко ниско маслено мляко (0.1%) , малко сол но БЕЗ ОЛИО и пасирай.Ако нямаш ръчно...
Аз я хапвам понякога на закуска разбъркана с кофичка кисело мляко и лъжица мед.
аз я разбърквам с кисело мляко и нарязани кисели краставички и става добра за ядене