Секс и качане на мускулна маса.

Темата е заключена.
RE

11.02.06
11:37

Даите мнение според вас как се отразява секса на качането на мускулна маса.
Някои казват че ако правис секс честп не мозес да постигнес добри резултати ,дори и да се хранис добре и да приемас геинери и протеини и тн.
Как мислисте?колко е нормално за вас?

11.02.06
11:40

[quote author=“realityman”]Даите мнение според вас как се отразява секса на качането на мускулна маса.
Някои казват че ако правис секс честп не мозес да постигнес добри резултати ,дори и да се хранис добре и да приемас геинери и протеини и тн.

Ами нормално е да е така... секса е един от най-добрите, най-лесния и удобен начин да свалиш излишни килограми. Прави си изводи.

ZW

11.02.06
11:50

[quote author=“elemeNt”][quote author=“realityman”]Даите мнение според вас как се отразява секса на качането на мускулна маса.

Ами нормално е да е така... секса е един от най-добрите, най-лесния и удобен начин да свалиш излишни килограми. Прави си изводи.

Мисля, че той нямаше в предвид калориите, които би могъл да изгориш по време на секс, а по скоро как се отразява на нивото на тестостерона. В един друг пост бях чел, че нивото на тестостерона се покачвал през седмицата и след 5-6 дена оставал в застой. Тази информация е без никаква гаранция, но е единственото, което съм прочел по темата. Аз лично се съмнявам в това твърдения понеже си спомням, че не беше обосновано научно в темата. Но кой знае... ако някой друг знае нещо повече, нека допълни.

11.02.06
11:54

мисля, че не бих се отказал от секса заради 1-2 кг(ако изобщо загубиш нещо).а може да го правите и без да си даваш много зор. :wink:
“колко е нормално за вас?” - какво е това “колко”?

11.02.06
11:55

Темата е малко безмислена,неотдавна вече я обсъждахме.Виж там и ще разбереш мнението на хората.

RE

11.02.06
12:11

не виждам да е обсаждана някаде стото сам тарсил в форума.ок
мисля 4е е интерсна тема и малко се писе за тва даже поцти нищо няма по темата.

11.02.06
14:39

Секса стимулира производството на тестостерон, а той е основния хормон, който влияе върху мускулната маса и силата. Освен това те зережда психически и емоционално. Може да си правил секс до пълно изтощение и след това да строшиш железата в залата. Поне аз така се чувствам. Така, че какво има тука да се говори?!

11.02.06
15:39

напълно съм съгласен че не влияе кой нзае колко на тренировката и растежа.. важното е да не прекаляваш точно преди залата..:)..

Пиши на кирилица !!!! Прочети и спазвай правилата на форума !!! Преведох ти поста , но другите на латиница ще ги трия без предупреждение !!!!
DJGorgio-Astor

12.02.06
18:28

[quote author=“zwei0”][quote author=“elemeNt”][quote author=“realityman”]Даите мнение според вас как се отразява секса на качането на мускулна маса.

Мисля, че той нямаше в предвид калориите, които би могъл да изгориш по време на секс, а по скоро как се отразява на нивото на тестостерона. В един друг пост бях чел, че нивото на тестостерона се покачвал през седмицата и след 5-6 дена оставал в застой. Тази информация е без никаква гаранция, но е единственото, което съм прочел по темата. Аз лично се съмнявам в това твърдения понеже си спомням, че не беше обосновано научно в темата. Но кой знае... ако някой друг знае нещо повече, нека допълни.

всъщност не оства в застой, а започва да се понижава. Общо взето цикъла е повишаване за 5-7 дни и ако няма секс или ръчкане на бастуна започва спад.

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=11946&highlight=%F1%E5%EA%F1

12.02.06
23:58

Изтрит спам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1