11.02.06
13:21
ае искам та попитам след като бягам или след като тренирам тежести веднага след тфа ли треа да пия витамини или след 1 час с храненето ?кфо ше ме саветвате :) иии вии кфи витамини пиете ам тфа исках да питам мерси предварително :D
11.02.06
13:23
Витамините е все едно кога ще ги пиеш. Не очаквай и някакви резултати от тях. Те просто заместват натуралните витамини от зеленчуците и плодовете.
11.02.06
13:31
[quote author=“zwei0”]Витамините е все едно кога ще ги пиеш. Не очаквай и някакви резултати от тях. Те просто заместват натуралните витамини от зеленчуците и плодовете.
аз пия едни витамини които помагат за вазтановяването и се пак малко или много помагат и за тфа искам да попитам кога треа се пият шот сам чел че наи добре се приемат с храната ама може би треа веднага се пият след тренировка да се вастановявам по барзо или незнам :)
Специално за витамините не знам.Но можеш и вечер преди лягане тогава ще има голям резултат.Поне в това съм сигурен.
11.02.06
18:34
е единия ми казва сутрин другия вечер... малко ме обарквате :roll:
11.02.06
18:58
За да могат да се усвоят витамините трябва да се пият на празен стомах около 20-30 минути преди хранене.Най-добър е вариянта сутрин със ставането и след известно време закуска.Но задалжително е да не се яде нишо около 20 минути поне за да могат витамините да се усвоят.
11.02.06
19:07
[quote author=“KONUS_A”]За да могат да се усвоят витамините трябва да се пият на празен стомах около 20-30 минути преди хранене.Най-добър е вариянта сутрин със ставането и след известно време закуска.Но задалжително е да не се яде нишо около 20 минути поне за да могат витамините да се усвоят.
аха мерси пич ама аз смятах ги взимам след тренировка за вазтановяване ама си взимам витамините и после тренировка и след трен мед и супер нали ;) аз тренирам сутрин да чистя.. :) мерси