11.02.06
19:00
ае лакъта ми пука примерно кат си сложа кривиа лост зад врат и кат го дигам нагоре заа трицепс ми пука лакъта :? и дори и без тежести кат си разтварям раката пак ми пука .. ама иначе не ме боли ? знаете ли защо така ? прече ли ? и как мога да го опрая ? мерси предварително ;) и дано да заете нещо по вапроса
на мен ми пукат колената когато не съм загрял хубаво може и при теб да е от това загряваш ли добре?
11.02.06
19:26
[quote author=“FedEx”]на мен ми пукат колената когато не съм загрял хубаво може и при теб да е от това загряваш ли добре?
еми аз уш гледам да загрявам всичко ама лактите не ги зарявам следващия пат ше ги вартя :lol: и след 3 4 тренировки ще видя дали ще продалжава да пука ама незнам .. мери се пак :) ако някои друг знае нещо по вапроса да каже :)
специално за трицепса , лакътя го разгрявай на вертикален скрипец-придърпване надолу
12.02.06
08:59
споко пич и моя пука по същия начин дори без тежести , ходих на лекат каза ми че имам късо сухужилие тоест самото сухожилие минава от едната и се прехвърля на другата страна на ръката при джижението и от там идва пукането мисля че проблема е същия
12.02.06
10:58
На всеки от нас нещо му пука, ама да не ви пука. Тренирайте си.
[quote author=“JiVk0”]споко пич и моя пука по същия начин дори без тежести , ходих на лекат каза ми че имам късо сухужилие тоест самото сухожилие минава от едната и се прехвърля на другата страна на ръката при джижението и от там идва пукането мисля че проблема е същия
Хубаво, а това няма ли та ти отвори голям проблем след време, нещо умно каза ли този лекар?
на мен от това упражнение ми се пре :o :o а лакътя... Докато се възстанови мина доста време... Ама щом при теб по принцип си пука както ти писаха по-горе да не ти пука :lol:
24.03.06
13:16
Съвет от мене,не прави френски преси от седнало или легнало положение или не ги прави с повече от 30 кг,както и забрави за големи тежести на лежанката,иначе лошо за тебе
24.03.06
13:24
Без големи тежести неможе най-важно е да се загрява добре и няма да имаш проблеми с контузии аз за 4 години съм имал само малко проблеми с лявата китка рабира от недостатъчно загряване :!:
24.03.06
18:27
При изрядна техника и добро загряване - големите(но премерени) тежести не са проблем.
Важно е само всичко, което правите да е добре обмислено и планирано.