11.02.06
23:56
успях да си мина корема и гърдите с един епилатор и то не за друго ами щото след 10-15мин от болка кожата ми изтръпна, инъче едва ли щях да издържа... Искам да питам няма ли някакви кремове или и аз не знам какво дето да отварят малко порите и да е по-лесно бе! Мамка му тва е страшна болка на места чак и кръв има след като излезе косъма?! Не знам само моите ли са с някакви супер здрави корени... От други съм чувал че боли ама чак пък толкова... Някой ако знае как може да се използва по-безболезнено да каже. Сега до колкото знам не трябва да се мокря 24 часа, почистих се с малко салицилов спирт само, не знам дали е правилно...
А и още нещо... В момента съм червен като рак!
12.02.06
00:33
тръпи бабо за хубост....
хвала богу, че съм слабо окосмен
първите няколко пъти и аз бях точно като теб но с много мъки успях да издържа болката и сега не ме боли.Бръсна си мишниците и звяра и да ти кажа при звяра почти плаках от болка първите пъти.Но ефект поне за предмишниците имаше и той беше дълготраен.Не ми растяха косми има няма две седмици което си е супер постижение за мен понеже съм прилично окосмен.Не знам дали има някакъв крем ама мен ако питаш ти си мъж и хващай здраво епилатора и почвай.Щом 1-2пъти се минеш с него после почти не усещаш.Това е от мен.Дано съм ти бил полезен :wink:
оффтопик: тогава обаче те боли джоба много! :lol:
YODA
FRANKO1 написа:
има начин да не боли, ама струва пари.викат му “лазерна фотоепилация”.
оффтопик: тогава обаче те боли джоба много!
ами така е - гъзарията иска жертви.в повечето случаи финансови. :lol:
19.02.06
18:14
[quote author=“ridddick”]мен ако питаш ти си мъж и хващай здраво епилатора и почвай. :wink:
:lol: Мъжествено звучи после грима, пудрата ...
[quote author=“Voltmachine”][quote author=“ridddick”]мен ако питаш ти си мъж и хващай здраво епилатора и почвай. :wink:
:lol: Мъжествено звучи после грима, пудрата ...
който иска да се бръсне да се бръсне.Аз ако си ми прочел цялото мнение ще разбереш че го ползвам само за мишниците-вярно боли в началото ама после космите се появяват много по-рядко :wink: Ако не си разбрал майтапа в изречението ми си е твой проблем :lol:
19.02.06
19:26
Направи си кола маска първо след това епилатор. След маската космите стават по-слаби и не боли от епилатора после. Отиди на козметик най-добре за 2та крака е 15-20лв за корема не знам ама не е много пари. Аз са минавам с епилатора под мишниците и по гърдите не боли изобщо (след 1 кола маска ест).
Извинявам се за намесата в мъжката тема но да ви кажа за фото епилацията- не си струва защото е мнооого скъпо и мнооого нетрайно :)...а лазерната епилация боли доста повече от кола маската....щом аз търпя кола маска знаете къде и вие може да изтърпите кола маска на гърдите ай! :)