Въпрос онтосно хранителни добавки ..

M_

12.02.06
11:12

Така пих креатин 1 месец и почивах 1 месец,ся мисля да почвам пак но по на твърдо :roll:

Така 55кг сам 168см

Сега мисля да земам Креатин + Протеин (След Трен) и аминокис. но несъм сигорен как да ги комбинирам.

Така мисля да ги вземам така.

След трен Креатин+Протеин и вечер 2-3 амино кис. може и сутрин преди трен.

Мога да заменя протеина с Десктроза  :?:  :?:

12.02.06
11:43

Да след тренировка е добре креатин с декстроза и след 20 минути да пиеш протеина,а може и аминокиселините да ги пиеш веднага след тренировка но креатина и дексътрозата и после протеина е добре.Аминокиселините ги взимаи преди тренировка на гладно и сутрин на гладно.А преди лягане мойе да пиеш протеин с мляко да се забави усвояването му и да имаш приток на хр вещесва по дълго време.Това е от мен.

M_

12.02.06
12:43

Досега не съм пил Десктроза ако може да ми кажете по колко грама да я пия  :roll: И кое първо креатина и десктрозата или десктрозата креатина.. ?

Значи става Преди трен Аминокис. - След трен Дескртоза и Креатин след 20 мин протеин.

Така да ми кажете след като испия протеина след колко минути да ям.И по колко аминокис. да пия преди трен ..  :?:

12.02.06
14:08

Значи декстрозата и креатина ги пии заедно.40-50 грама декстроза ще са ти достатъчни.Ами след приема на протеина гледаи са минали поне 20-30 мминути преди да ядеш за да може да се усвои през това време.За аминокиселините зависи какви са,по колко милиграма са ама то на опакаовката трябва да пише дозировката.Успех и не забравяи храненето!

12.02.06
14:13

20-30мин ми се струват малко за да се усвои суроватъчния протеин...

12.02.06
15:12

достатъчни са.
суроватъчния се усвоява най-бързо

Всичко пии наведнъж протеина креатина. Само аминото го пии 30 мин след като си изпил креатина и протеина вместо да ръсиш допълнителни пари за декстроза направо ги приемаи и с една супена лъжица мед, няма смисъл чак и декстроза да си купувап меда върши същата работа.

12.02.06
16:45

Мм аз не съм много съгласен.Значи ако ги приемаш всичките неща заедно това ще забави усвояването им,а целта след тренировка е максимално бързо да се набавят хранителните вещества.А ако все пак ги пиеш на веднъж то 30 мин след това вместо аминото много по добре е ще е да направиш едно стабилно хранене богато на белтъчини.Мм не съм съгласен и за меда,не върши същата работа особено ако е домашен и няма даобавена глюкоза.Също и 1 лъжица е много малко,от друга страна в меда има мн полезни вещества и е антиоксидант ти вече си реши какво ще правиш.

M_

12.02.06
17:01

Не ме бърка кое ще пия и по колко..

Така довечера ще си купя протеин Super Mass или Pro Gold,(или) а може и взалата да го пия след трен поне там знам че протеина е над 60лв.

А й.. може ли 1 фурмолярче на добавките кое на най хубаво да пия преди трен. след трен и вечер.

Щото се обърках  :roll:

Наи добре щом ще пиеш креатин си вземи геинер мани го тоя про голд. И пии геинера с креатина и аминото заедно не се притесняваи за усвояването че всичко зимаш заедно точно обратното така по добре се усвоява когато комбинираш геинера с креатина.

А бе пич и те не знаеш кво искаш и кво 6е си зимаш и плюс тва бива да се поразровиш и форума щот ясяка 3-тема е като твоята :!:  :idea:

За това кое е по хубаво може много да се напише, не задаваи такива въпроси ами се разтърси из форума наистина темите просто са достатъчно много.

13.02.06
10:26

[quote author=“RejiMillar”]Всичко пии наведнъж протеина креатина. Само аминото го пии 30 мин след като си изпил креатина и протеина вместо да ръсиш допълнителни пари за декстроза направо ги приемаи и с една супена лъжица мед, няма смисъл чак и декстроза да си купувап меда върши същата работа.

С нито едно твое твърдение не съм съгласен!

ами кво да ти кажа поне аз така съм чел че се взимат а и по магазините за добавки са ме съветвали точно така да ги приемам. Това че ти не си съгласен добре всеки си има право на мнение но поне като не си съгласен да беше написъл как трябва се взимат според теб все пак момчето тва пита да беше дал някъв отговор.

13.02.06
11:02

M_7el - айде като си купиш суроватка или гейнър кажи щото количеството декстроза която трябва да се приеме при двата продукта е различно....

13.02.06
14:19

[quote author=“RejiMillar”]ами кво да ти кажа поне аз така съм чел че се взимат а и по магазините за добавки са ме съветвали точно така да ги приемам. Това че ти не си съгласен добре всеки си има право на мнение но поне като не си съгласен да беше написъл как трябва се взимат според теб все пак момчето тва пита да беше дал някъв отговор.

Ами за какво да пиша след като вече са му отговорили :

[quote author=“obelka”]Да след тренировка е добре креатин с декстроза и след 20 минути да пиеш протеина,а може и аминокиселините да ги пиеш веднага след тренировка но креатина и дексътрозата и после протеина е добре.Аминокиселините ги взимаи преди тренировка на гладно и сутрин на гладно.А преди лягане мойе да пиеш протеин с мляко да се забави усвояването му и да имаш приток на хр вещесва по дълго време.Това е от мен.

Сравни го това с написаното от теб , а за меда няма какво да го коментирам , първо е по-добре декстроза/ глюкоза , а второ  за цената разменям кило декстроза за кило мед , ако си съгласен пиши ми къде да направим замяната :D :wink: !

Относно това което е написал obelka е прав и по този начин може да се приемат не е кои знае колко фатално кое от двете ще избере. Другото което аз предпочитам да пия мед вместо да си зимам декстроза защото меда просто е по полезен и аз сам забелязал че върши работа на мен добре ми се отразява когато креатина  си го пия с мед. Декстроза сащо е много добре, от финансова гледна точка кое е по добре да се избере аз рядко гледам цени стига да ми върши си  взимам това което ми трябва независимо каква му е цената ако нямам пари предпочитам нощо да не си взимам.

13.02.06
15:00

[quote author=“RejiMillar”]Относно това което е написал obelka е прав и по този начин може да се приемат не е кои знае колко фатално кое от двете ще избере. Другото което аз предпочитам да пия мед вместо да си зимам декстроза защото меда просто е по полезен и аз сам забелязал че върши работа на мен добре ми се отразява когато креатина  си го пия с мед. Декстроза сащо е много добре, от финансова гледна точка кое е по добре да се избере аз рядко гледам цени стига да ми върши си  взимам това което ми трябва независимо каква му е цената ако нямам пари предпочитам нощо да не си взимам.

Пиша последно по тази тема , само обясни какво постигаш(целиш) като приемаш аминото 30мин. след креатина , меда и протеина  :wink: .

П.П. ” Ето затова не писах горе нищо, а само , че не съм съгласен с теб” :evil:

Просто за да не се събира всичко на веднъж вапреки че може и да се приемат всико на куп тъи като аминото което се приема отделно се усвоява много по бързо от това което се намира в протеина демек може да се приеме след края на трен. всичко на куп за мах. възтановяване. Както и да се вземе няма да има кои знае какво зна4ение сутрин преди закуска е също много добре тъи като тогава то4но от това се нуждае организма от бързо усвоим протеин. въгл. амино.

M_

14.02.06
10:28

[quote author=“XaMaLLa”]M_7el - айде като си купиш суроватка или гейнър кажи щото количеството декстроза която трябва да се приеме при двата продукта е различно....

Пия креатин на P&B Labs и протеин Ultimat Whey 100% след тренировка,вечер 2 аминокис. и сутрин на гладно 2 аминокис.

Ако имате възражения пишете .. :roll:

Кажете кое е по хубаво Whey 100% (BLUE) или Ultimat Whey 100% (Silver)  :roll:

M_

16.02.06
22:07

И вярно ли е че с креатина през деня трябва да се пие много вода.. ?  :roll:

[quote author=“M_7el”]И вярно ли е че с креатина през деня трябва да се пие много вода.. ?  :roll:

Препоръчително е.

shadow_

16.02.06
23:40

Пий повечко вода щото иначе може се претоварят бъбреците.

17.02.06
22:16

абе и без креатин гони 5-6-7 литра на ден все пак организма е 77 % вода

18.02.06
07:21

да не пиша нова тема ште взимам креатин+глутамин+таутин. тях след трен на веднаж ли трябва да ги взимам??
И преди тренировка

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1