Може ли да ми кажете по колко пъти на ден да се храня?

12.02.06
18:52

Искам да кача малко маса.Сега съм 55кг.Ако може ми кажете с какво да се храня и по колко пъти на ден?И ако може някакъв протеин да ми препоръчате да вземам?Благодаря ви преджарително.

12.02.06
19:26

Ами гледаи да докарваш 5 хранения.За протеините потърси из форума,аз бих ти препоръчал някои Геинър.

12.02.06
19:53

[quote author=“CnuPToCaH”]Искам да кача малко маса.Сега съм 55кг.Ако може ми кажете с какво да се храня и по колко пъти на ден?И ако може някакъв протеин да ми препоръчате да вземам?Благодаря ви преджарително.

Щом искаш да качиш повече въглехидрати картофи, ориз..., белтъчини - пиле, риба... Има добри статии на сайта Потърси ги  :wink:

13.02.06
22:25

Ще ми кажете ли някои гейнер конкретно на коя фирма е и долу горе за какви пари става въпрос?Мерси :)

SH

13.02.06
23:09

Ми то гейнари много ма зависи какъв искаш хубав или евтин :) Има от българските на Нутрим аз сам го пил него и качих 3 кг някаде ма и хапвах по програмка, а пак има и по хубави но и по скъпи.НО пак зависи от храната каквото и да пиеш то е ДОБАВКА кам едно добре балансирано хранене.Тренирай си хапвай сериозно пак те резултатите няма да закъснеят. :)

ПО ЗДРАВИ

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1