искам да помоля за съвет..!?

12.02.06
19:50

На 18 години сам и тренирам от 2 години но не ка4вам много.. по4нах с 28 рака а сега ми е 38..тренирам 4исто и съм 69 килограма.. така и така сега имам свободно време исках да помоля да ми дадете съвет относно тренировка.. според вас как ще е наи добре за мен.. даите ми пример за добра тренировка..

Напиши досега как си тренирал.

12.02.06
22:03

Примери за “добра” тренировка можеш да чуеш навсякъде и от всеки :D

Щом за две години не си научил кое за теб е най-оптималното, просто си нямам идея как някой може да ти помогне :roll:  :?:

Мда това е доста вярно което каза аз лично се занимавам от 1 година но просто много чета съветвам те да почнеш повече да се ровиш в интернет и си купуваи списания книги доста неща ще научиш и идва един момент в които трябва сам да си отговаряш на някои въпроси трябва просто да знаеш да си преценяваш кога влизаш в застои кое упрж. ще ти бъде полезно да замениш с друго и т.н.

13.02.06
16:43

просто исках мнение на по добър нали затова е форумът:) аз сам намерил отптимална тренировка но искам да обменя опит и да нау4а пове4е.. относно списанията и аз си ги купувам редовно:).. както и да е не просто да си призная не сам сигурен в правилната подредба на упражненията в тренировката ми.. незнам кое след кое ще е наи оптимално:) и ги правя някак си миш маш.. това ми е броблемът :) мерси за вниманието все пак  :wink:

Еми наи добрия съвет които мога ти дам е хващаш една програма и трен по нея 3 месеца като спазваш всичко точно както е описано в нея, виждаш имали резултат, няма ли ако няма сменяш я с друга. И така докато не намериш наи-подходящия брои повторения и упрж. които работят за теб. Това е наи доброто което можеш да направиш вместо да слушаш някои си  какво ти обясняват да правиш. Другото трябва да отделяш внимание само на това как трен. ами и на други неща ядене,сън и т.н. все пак тези неща вече трябва да си ги знаеш. Гледаи да правип всичко както трябва и резултат ще има.

13.02.06
19:32

благодаря.. наистина е така и от скоро запо4нах доста сериозно и виждам напредък след застоя.. така 4е както казваш търпение и сероизност му е маиката с изжинение:)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1