дивечово месо

12.02.06
20:12

някой има ли представа какви са хранителните стойности на дивечовото месо - белтъчини, мазнини и въглехидрати?

какво имаш предвид по дивечово месо. Напиши конкретно за какво месо точно ти трябва. Свали си от fenbg.free.evro.net
CD Cooking Book тази програма щи свърши наи голяма работа там има всички продукти за които можеш да се сетиш.
Има и калкулатор в нея с които пишеш това което приемаш през деня и то ти смята колко белт. мазн. и въгл. си приел.

13.02.06
15:22

Като съотношение на Белтъчини мазнини и въглехидрати дивото месо е добро.Зависи все пак за какво месо става въпрос,ако примерно сравниш дивото свинско с домашното,то дивото има мн по малко мазнини,които е ял варено или печено чисто месо знае колко е сухо и бедно на мазнини.Но както каза RejiMillar трябва да напишеш за кое месо те интересува.Мм и ако имаш предвид птиче месо внимаваи с птичия грип :)

Мда определено за птичето месо както каза obelka внимаваи много защото това което го разправят повечето че птичия грип умира при 70 градуса са пълни глупости птичия грип умира при 300 градуса при по продължително печене не се подлъгваи по някои които разпраат да си хапваш пилешко точно сега докато е евтино и нямало опастност които иска да мре да мре. Аз си ям телешко филе само и трябва да ти кажа че е доста добро на 100г 20г-белт. 5г-мазн. 0г. въглх. недостатък е че е доста по скъпо от пилешкото.

13.02.06
16:29

[quote author=“RejiMillar”]Мда определено за птичето месо както каза obelka внимаваи много защото това което го разправят повечето че птичия грип умира при 70 градуса са пълни глупости птичия грип умира при 300 градуса при по продължително печене не се подлъгваи по някои които разпраат да си хапваш пилешко точно сега докато е евтино и нямало опастност които иска да мре да мре. Аз си ям телешко филе само и трябва да ти кажа че е доста добро на 100г 20г-белт. 5г-мазн. 0г. въглх. недостатък е че е доста по скъпо от пилешкото.

Огромен, недостатък... :twisted:

Еми да така е сега кво да се прави все пак всеизвестно е че това не случаино е наи скъпият спорт. Трябва да се съопразяваме с някои неща.

14.02.06
09:06

диво свинско.поубих си един глиган и се чудя какво да правя месото.а е доста.ще си го ям.
благодаря за помоща.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1