Testosteron + bionabol + retabolil

Темата е заключена.

13.02.06
14:36

искам да напража цикъл с тези медикаменти Testosteron + bionabol + retabolil да ми предлобите примерна схема и дали комбинацията е добра паралелно сас карзил и лиф52.Ще спре ли растежа ми на 17 сам има ли опастност от калциране на костите с другото сам запознат  :?:  :?: Тренирам от 2-3 години и сам приемал доста суплементи но много малък резултат...175см сам Bисок и тежа кам 67-8 кг

13.02.06
14:48

да, има опасност от калциране на костите.
и както още 10000 човека биха ти казали, още ти е рано за зоб. Стани на 20 години, 90 кила и тогава се трови

SI

13.02.06
15:16

Да добави и Анаполон с омнадрен направо...
Аз ти предлагам да се захващаш здравата с тренировки, вместо да се мяташ на стероиди.

ПС:Занапред Ако искаш съвети недеи да лъжеш за стажа ти...положение тренирам от 2-3 години няма.Късмет

KP

13.02.06
19:36

[quote author=“xslusive”]искам да напража цикъл с тези медикаменти Testosteron + bionabol + retabolil да ми предлобите примерна схема и дали комбинацията е добра паралелно сас карзил и лиф52.Ще спре ли растежа ми на 17 сам има ли опастност от калциране на костите с другото сам запознат  :?:  :?: Тренирам от 2-3 години и сам приемал доста суплементи но много малък резултат...175см сам Bисок и тежа кам 67-8 кг

май и с другото не си запознат. Бионабол® вече не съществува!

13.02.06
21:55

ВВ-ТЕАМ НЕ ТОЛЕРИРА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЗАБРАНЕНИ ВЕЩЕСТВА ОТ НЕПЪЛНОЛЕТНИ !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1