09.07.04
12:12
Момчета това е книгата :)
Бат арни ги е казал нещата отще на времето!
Нищо ново няма...
09.07.04
14:38
хах защо трябваше да го казваш в нова тема :shock:
Идеята беше заглавието на книгата.
Който успее да си я намери няма да съжалява.
10.07.04
23:44
v neta ima li q?
Силно се съмнявам :)
Мойта е на бг от 93та изданието...
Ма може на английски да я има знам ли...
Немога да намеря обаче кога я е писал...
11.07.04
09:51
gotcha bratle ti skoro li si q kupuval ili????smisal dali da tursa po slaveikov ala bala ;) az q znam knigata edin friend q imashe i mi q dade da q pro4eta ama si q vze :P az iskam da si q imam za men ! :wink:
Ам то и при мен така, ма сега пак е при мен книжката :)
Брат му я купувал преди 10 години. Ама ако се разтърсиш по славейков може да ти се усмихне от някой прашясал кашон... знам ли.
12.07.04
15:26
neska beh na slaveikov i 60% ot mestata mi kazaha 4e q nqmat ot mnogo vreme….xaaxax a drugite 40% prosto ne znaeha za kfo govra…!
by the way videh i edna nova knijka za fitnes debeli4ka ima emblemata na MUSASHI i pi6e musashi na koricata ama e za fitnes(umrajneniq ala bala) ne za produktite na tazi firma! ako iska nekoi da otide i da q vidi a ako nekoi si q zeme da kaje stava li :)
12.07.04
15:33
Щом е на мусаши ще е бъкана сигурно с глупости, за да те накарат да си купиш от тяхните продукти. Съветвам ви да си купувате само книжки от независими издатели, колкото и малко да са останали.
12.07.04
15:52
i az taka misliq! kajete nekfa dobra kniga kade moga da si q zakupq ot BUlgariq i koqto vie ste 4eli i odobrili 8)
Абе Гоча,тия на славейков нямат срама.Един ми поиска 25лв за нея.Ищяхме да стигнем до физически контакт...за малко.Много нагьл.Тьй като преди време си раздадох литературата,сега трябва да я тьрся от някакви идиоти по Славейков.Взех си една Фитнес която не лоша ,ама термините в нея са доста сложни за разбиране и не вски би могьл да я разбере :cry:
Тая въпросна книжка (ако е същата) изобщо не е на Мусаши, просто отпред, отзад, отвсекаде е с тяхна реклама. “Фитнес - силовата тренировка”, за който иска да види http://www.bgbook.dir.bg/book.php3?ID=14371
въпреки че в друг е-магазин са я дали с различна корица. Иначе вътре има ужасно полезни неща, написана от някви немски инструктори ако не се лъжа. Добър ориентир за начинаещи и не начинаещи, имат амбицията да е полезна за тренери също.
Абе аз я имам и не съжалявам :).