Давайте прогнози за Iron Man.

Темата е заключена.

15.02.06
10:13

Кажете какво мислите за Iron Man този weekend? Аз лично след като прегледах листата на учасниците мисля, че отново победител ще бъде Густаво :)
Вашите прогнози?  :D

И аз си мисля за Густаво. Ли Приист и Дарем Чарлз ще са в петицата  :roll:

15.02.06
16:31

Аз съм за Лии, но Густаво ще победи според мен! В петицата ще са още Мустафа Мохамед и Денис Джеймс!

1. Густаво
2. Денис
3. Прийст
4. Мохамед

БТВ: Нещо не мога да отворя картинките в Гетбиг.ком, иначе там има снимки на Лии

15.02.06
17:10

Не знам как ще се класират, но залагам много на Мустафа Мохамед. Този атлет страшно много ме кефи и въпреки възрастта си според мен има голямо бъдеще.

15.02.06
18:06

[quote author=”Чукундур”]Не знам как ще се класират, но залагам много на Мустафа Мохамед. Този атлет страшно много ме кефи и въпреки възрастта си според мен има голямо бъдеще.

С тия крака лелеее! Дано успее, сега нали му помага Милош  8)

15.02.06
18:51

:D
Густаво Бадел
Лий Прийст
Дейвид Хенри
Мустафа Мохамед
Трой Алвс
Денис Джеймс

_Z

15.02.06
21:42

[quote author=“YODA”]
С тия крака лелеее! Дано успее, сега нали му помага Милош  8)

Краката му са на аватара ми - никъф шанс.

18.02.06
13:39

A някой знае ли Христомир кое професионално състезание си е набелязъл за тази година?

[quote author=“nikolaBULL”]A някой знае ли Христомир кое професионално състезание си е набелязъл за тази година?

За това на Шон Рей се готвеше, но го няма в листата а има и слухове, че се е отказал от профи картата и се връща при амат.орите .. скоро ще разберем.

18.02.06
22:15

[quote author=“nikolaBULL”]A някой знае ли Христомир кое професионално състезание си е набелязъл за тази година?

Има слухове че е минал отново при аматьорите (не е потвърден)

19.02.06
17:55

Хехе, като се има в предвид, че Густаво не участва, значи съм познал кои ще са първите двама :D !

19.02.06
20:07

Lee Priest Rules baby 8)  супер, не очаквах, че ще бие, най-накрая и един от малките да пробие!

19.02.06
22:06

Поздрави за Лий Прийст, наистина изглежда страхотно.
Аз от снимките който видях от преджъджинга мисля, че ако нашия Христомир беше отишъл там във формата в която беше миналана година щеше съвсем реално до влезе в тройката, а от там и виза за Олимпията. Дано да се разбере със спонсорите си да го видим скоро на професионалната сцена.

19.02.06
22:10

[quote author=“nikki_g”]Поздрави за Лий Прийст, наистина изглежда страхотно.
Аз от снимките който видях от преджъджинга мисля, че ако нашия Христомир беше отишъл там във формата в която беше миналана година щеше съвсем реално до влезе в тройката, а от там и виза за Олимпията. Дано да се разбере със спонсорите си да го видим скоро на професионалната сцена.

Струва ми се, че си много прав, но Ицо се връща при аматьорите, жалко, можеше поне и тази година да пробва при про-тата!

19.02.06
22:16

100% ли е сигурно, че се връща при аматьорите? От къде си взел информацията?
Мисля, че няма какво да прави той вече при аматьорите, няма какво да доказва там. По добре да поизчака по добри времена и спонсори, но да не къса профи картата си. Не му е мястото при аматьорите.

19.02.06
22:25

Хах Ли не ме учудва.а иначе Кук си мислех че трябваше по добре да се класира от № 10

[quote author=“nikki_g”]Аз от снимките който видях от преджъджинга мисля, че ако нашия Христомир беше отишъл там във формата в която беше миналана година щеше съвсем реално до влезе в тройката, а от там и виза за Олимпията. Дано да се разбере със спонсорите си да го видим скоро на професионалната сцена.

Тука малко се поизхвърли, а  :P

19.02.06
22:31

Това е моето мнение не задължително трябва да съвпада с твоето. Културизма е достатъчно субективен спорт за да има мнения колкото хора има!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1