16.02.06
21:46
Здрасти на всички :) от скоро тренирам но искам да свалия килограми.Ако може да ми помогнете и да ми кажете Ел-карнитин + какво ще е добре да пия за един месец и колко ще може да сваля за този месец.А след този месец какво ще е добре да пия за релеф.Мерси на всеки които може да ми помогне ....
16.02.06
22:03
С термогенетик ще е добър резултата. Кажи колко пари ти се дават за другия препарат.
Еми човече към 60 лева за двете сега и 50-60 за качване
——
Преведох ти поста! Спазвай правилата!
1.9 Забранено е писането с латински букви (както теми така и заглавия), както и заместването на букви като “Ч”, “Ш” и др. с други означения като “4”,”6” и др..
П.
16.02.06
22:20
То не може и качване и сваляне едновременно. Избери си едното като приоритетно.
Хммм .. за 60 лева ...
Ами с термо май няма да стане. Може да пробваш Super Fat Burner на American Muscle. 120 (май) таблетки са 15 лева. Карнитин на Нутрим не съм пил но за 38 лева ще ти стигне за към 30 дена.
[quote author=“manson”]То не може и качване и сваляне едновременно. Избери си едното като приоритетно.
Хммм .. за 60 лева ...
Ами с термо май няма да стане. Може да пробваш Super Fat Burner на American Muscle. 120 (май) таблетки са 15 лева. Карнитин на Нутрим не съм пил но за 38 лева ще ти стигне за към 30 дена.
Стига бре, на Bio fit пия в момента на цена от 28лв, 500 мг, по 1 гр на ден, на Нутрим ако е толкова скъп, тия се отнасят прекалено!