Кой с какво се храни?

RE

17.02.06
00:45

С какво се храните най- вече?На какво наблягате за да качите мускулна маса?На готвени ястия,на скари,на суха храна,супи, салати ,полуфабрикати,домашни продукти и тн.Ясно е че всеки различно но аз примерно защото няма кои да ми приготвя и наблягам на полуготови продукти от БИЛЛА:телешки салам,кремвирши,свинско/гледам да не е мазно/,яица/ама ся с тоя птичи грип спрях да земам /,черен дроб .Сутрин наблягам на овесените ядки,а вечер изяждам един банан преди лягане.Гледам да са 5 хранения за деня ,ама не винаги е така.Нека всеки даде примерно на какво дава приоритет в храненето си.

17.02.06
09:40

Мн общо казано,ти теа храни дето ги ядеш аз не съм ги помирисвал доста отдавна...По принцип наблягам на пилешкото,птичия грип не го мисля,3-4пъти в седмицата ям риба на скара или печена, сутрин най-често в една купа банан,мляко и овесени ядки(Понякога слагам с.лъжица мед),понякога ям мюсли с прясно мляко,ориз,варени и печени картофи ям по обяд,но по рядко,между закуска и обяд салати със сирене,домат,следобедна закуска яйца,вечер го махни тоя банан,сложи извара,или нещо такова...Общо зето това ям аз,понякога разнообразявам с пуешко,1-2 пъти в седмицата си позволявам макарони и сладко мн рядко след трен,иначе мед и банан.

Aleksandr0v

17.02.06
09:44

не яж колбаси няма смисул от тях..наблегни на хубавото месо.Особено телешко,свинско,пилешко и риба

17.02.06
18:20

СПАМ
Ако няма какво да напишеш НЕ ПИШИ
DJGorgio-Astor

17.02.06
22:36

[quote author=“realityman”]С какво се храните най- вече?...аз примерно защото няма кои да ми приготвя и наблягам на полуготови продукти от БИЛЛА:телешки салам,кремвирши...

Избягвай ги понеже незнаеш какво има в тях... Пилешките пържоли са много по-добър избор!!! :wink:

zweio

17.02.06
22:48

Пуешко,извара,белтъци,ориз и леща.(от време на време и спагети)

18.02.06
12:30

определено гледам да наблягам на повече въглехидрати, абе общо взето всичко :wink:

18.02.06
13:15

[quote author=“realityman”]С какво се храните най- вече?На какво наблягате за да качите мускулна маса?На готвени ястия,на скари,на суха храна,супи, салати ,полуфабрикати,домашни продукти и тн.Ясно е че всеки различно но аз примерно защото няма кои да ми приготвя и наблягам на полуготови продукти от БИЛЛА:телешки салам,кремвирши,свинско/гледам да не е мазно/,яица/ама ся с тоя птичи грип спрях да земам /,черен дроб .Сутрин наблягам на овесените ядки,а вечер изяждам един банан преди лягане.Гледам да са 5 хранения за деня ,ама не винаги е така.Нека всеки даде примерно на какво дава приоритет в храненето си.

Зимата давах превес на въглехидратите - ориз, макарони, спагети, картофи, банани. Протеинът си набавях основно от пилешко месо, телешко, пуешко, яйца, и протеин на пудра.

След седмица старира диетата ми за релеф. Основно белтъчини, малко въглехидрати и яко добавки!

Храната си я приготявам сам, иначе от заведенията в София обичам Дивака, където мухам пилешко, а във Варна по добро място от Хепи няма. Доволен съм и от кухнята на вила Аква, но както става ясно, хранаа си я приготвям сам, отнема ми час за деня, но зтова пък се кефя цял следващ ден на вкусна и диетична храна :)

Храненията са ми около 6-7 за деня, по време на диетата ще са 6 със добавките.


П>С> На спекулации за Птичия грип не се поддавайте ;)

twista

18.02.06
15:11

Аз ям от всичко и по много и се развивам добре
Тва за гена според мен е пьлна глупост едни били ектоморфи,други мезоморфи,трети ендоморф
Просто яж здраво и тренираи

[quote author=”Питона”]П>С> На спекулации за Птичия грип не се поддавайте ;)

Малко офф:

Сега покрай “опасността” от птичия грип цените на пилешкото спаднаха, защото потреблението щяло да спадне. Викам си аз “дай като са по-евтини пакетите да отида и да накупя едно доволно голямо количество...” Отивам аз в CBA и кво да видя народът изкупил всичкото пилешко, за мене само 2 кирливи пакета останали .. много се е уплашил тоя народ, няма що  :twisted:

18.02.06
17:46

Нямам специален режим.Гледам да ям през 2-3 часа и все полезни неща-с много белтък и качествени въглехидрати,а това са животински и растителни продукти.

18.02.06
20:26

[quote author=“twista”]Аз ям от всичко и по много и се развивам добре
Тва за гена според мен е пьлна глупост едни били ектоморфи,други мезоморфи,трети ендоморф
Просто яж здраво и тренираи

за гена хич не е глупост, с тая разлика че едни качват по-бързо други по-бавно :wink:

18.02.06
20:44

[quote author=“manson”][quote author=”Питона”]П>С> На спекулации за Птичия грип не се поддавайте ;)

Малко офф:

Сега покрай “опасността” от птичия грип цените на пилешкото спаднаха, защото потреблението щяло да спадне. Викам си аз “дай като са по-евтини пакетите да отида и да накупя едно доволно голямо количество...” Отивам аз в CBA и кво да видя народът изкупил всичкото пилешко, за мене само 2 кирливи пакета останали .. много се е уплашил тоя народ, няма що  :twisted:


и аз сега нагъвам яко пилешко докато е ефтино :twisted:

По темата:предимно ориз,картофи,леща,кашкавал,сирене,месо,мляко...

SP

18.02.06
20:59

Абе за гена да ви кажа въобще не е измислица,имам един приятел дето яде през 3 часа ама яде баници и мазни пици и тем подобни пек са развива просто невероятно!Явно такъв му е гена аз не мога да кача от не знам си кога тоз яде глупости и кача като ненормален.И още нещо,хората които са в период на много бърз метаболизъм обикновено от 15-16 до 21-22 години да ядат от всичко по много и да не се притесняват дали им се лепи просто имат страшно бърза обмяна на веществата и особено като тренират и я забързват оше повече.

18.02.06
21:00

[quote author=“twista”]
Тва за гена според мен е пьлна глупост едни били ектоморфи,други мезоморфи,трети ендоморф

Ами освен да ти благодарим,че ни светна в каква дълбока заблуда сме живяли всички досега ... :twisted:  :twisted:

По темата :
Ям предимно месо -пилешко ,телешко,рядко риба.Малко зеленчуци ии това е :)От време на време някой плод .Пия адски много вода и кафе :)Екстрите като шоколад,сладолед,мед и т.н ги ограничавам само когато съм на диета 
:mrgreen:
Не понасям ориз и картофи,опитвала съм да ги ям” защото трябва” ,ама не ми понасят :(

Офф:
От птичи грип ще започна да се притеснявам тогава,когато започна да живея в курника при кокошките ,а това в този живот просто няма как да ми се случи  :mrgreen: Как беше (тук трябва manson да каже кой беше изпълнителя ;)-за кокошка няма прошка ;) :D :D :D

18.02.06
23:15

Аз лично не спазвам специални хранителни режими, стремя се да е чисто
Вече когато свалям , се съобразявам

19.02.06
09:46

Пилешки гърди, мляко, сирене, извара, кашкавал, яйца, ядки, по-рядко риба. Салами, кренвирши и т.н. не консумирам. Въглехидратите предимно от овесени ядки, ориз и Бонус, но сега през зимата съм като изтърван и като вляза във фазата на еклерите става страшно! Седем хранения дневно, често ставам и през нощта да ям, или да изпия почти литър мляко.  :wink:

  Истерията покрай птичия грип, ме устройва напълно и се възползвам максимално.

19.02.06
13:20

наблягам на телеШко ,пилеШко,риба тон от консервите ,яицата ,млеката,протеин на прах.въглихидратите са следните храни, овес,пълнозърнест хляб,картофи варени, пълнозърнести макарони,ориза,оризовите филиики,салати, плодове и наи ве4е броколи :oops:  всеки де едно и съЩо

19.02.06
14:08

извинявам се за оффтопика,но не следя цените на месото,а най-ме интересува цената на пилешкото.Покрай този причи грип цената на месото паднала ли е или обратно?

19.02.06
14:58

[quote author=“mnh”]извинявам се за оффтопика,но не следя цените на месото,а най-ме интересува цената на пилешкото.Покрай този причи грип цената на месото паднала ли е или обратно?

я си помисли хубаво и сам ще си отговориш :wink:

VI

20.02.06
01:14

Ям всичко беэ пържено и подправки. Не эа друго ами щото не ги харесвам. Иначе белтъци и въглехидрати на корем. Аэ ако не съм се наял както си энам в эалата съм като мъртвец. Хапнал ли съм като хората тренирам като бик. Мене ми е добър метаболиэма явно эатова. 5кг мога да ги кача или да ги сваля точно эа две седмици беэ проблем. А някой хора имат осеэателни проблеми с теэи маневри. Иначе си подържам тегло от 85кг и не го движа много. Релефа ми липсва само при корема, иначе съм доста добре. Сред храните който ям са эадължително хляб, от месните продукти - пилешко, кремвирши, шунка, пастет; от млечните от много по всичко, млека, сирена и т.н. не мога да живея беэ млечните иэделиям хапвам също картофи, ориэ. Обожавам пица, спагети, лаэаня и често се глеэя с теэи иначе Табу ястия, но един живот живея и эа нищо на света не бих се ограничавал от нещо което ми се яде и то само эаради някоя коремна плочка повече. Може да проэвучи странно но плодове и эаленчуци не обичам да ям, не ми влиэат като хората, все едно эахарен памук ям, Ям но не ги чувствам. Може би само бананите ми харесват. Искам да си доусъвършенствам тялото предимно като дълбок релеф но трябва да се откажа от доста неща като ядене, нощен живот и т.н. Бих каэал само едно Не благодаря, не бих направил подобна саможертва, може и по добре но и така става.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1