17.02.06
11:55
Форума е мястото , което хората питат , научават някой работи ,та дори разчитат на интернет за намирането на материали , информация за тренировките ,суплементите и т.н. , нима трябва да има толкоз жестоки правила :
ето например темата забранени медикаменти от последните 10 поста 7 са затворени , а останалите са с упреки че има доста мноения по тези теми .
та как да няма ,като на нивото в което се намираме -много малко хора биха си позволили да използват качествена химия и всички почти тръгват от 0 и какво излиза: пускам тема за метан(примерно) и след това или ми затварят темата, или пишат отговори като м-ба , или търсят правописни грешки , за да си избиват комплексите , нима трябва така да бъде ?
п.с. не мисля че форума върви към добре и най-вече последните няколко месеци , защото аз посещавам сайта и от него съм научил почти всичко за култоризма и сега каква за*бавате всичко , всичко което сте градили толкоз време отива на кино , мисля че в България много малко хора се занимават с силови тренировки професионално, защото средствата са най-важни в този спорт и какво излиза за форум , събереш някоя кинта решиш да питаш някой , а в същото време те ти отговарят с присмех , всички са били с 30 ръка и повечето се развиват ,нима като си се накопал като прасе и станеш с 50 ръка трябвва само да се смееш на другите и да казваш някакви глупости и да търсиш грешки , е па замислете се малко !