Монолог над една баничка

09.07.04
16:55

Откога го чакам!!! Моят ВисокоВъглехидратенДен. Това си е като да чакаш рожден ден, только раз в году. Дни наред се събуждам с мисълта за мазна вонлива баничка. Някой тук говореше за пици, мене това не ме блазни, но си помислих - ето! сега е момента за една вкусна баничка. Още вчера си набелязах магазин и модел. Наредих се преди час на опашката и доволно душех въздуха над МОИТЕ банички. Взех си една. И сладолед си взех, от друго място. 4 топки.

Върнах се в офиса, седнах и лакомо натъпках 2/3 от баницата в устата си. Дъвчех, изпаднал в дълбок унес и чаках да ми стане хубаво. Ама не ми стана. Подъвках още малко... Дъвчех нещо гадно. Изхвърлих каквото беше останало и се обърнах към сладоледа. Ммммм. 4 топки. Тук вървеше по-добре. До средата на втората. Повече не можах. Ей го там, тече по дъното на кофата. Сетих се, че вчера ми се ядеше и шоколад. Доповръща ми се само от мисълта за още сладко.

Какво ми става? Вие сте виновни. Преди можех да плюскам всякакви боклуци, а сега устата ми се пълни със слюнка най-вече при миризмата на Amino 2700.

Та, поуката е, че диетите са трудни, не защото са трудноизпълними, а само защото има нещо забранено в тях. За пример ще ви дам ананасовата диета. Знаете ли за нея? Можете да ядете АБСОЛЮТНО всичко, с изключение на ананас. Ананасът е абсолютно забранен. Изглежда ви майтап, ама само опитайте.

09.07.04
17:02

Е как очакваш да ти е вкусна комбинацията от брашно,мас и вода !!Баничка-това не е храна :)

09.07.04
17:12

ХААХ това за ананаса ме изкефи :)
Бтв ананаса спомага са усвояването на белтъчините дължи се на...
оф мързи ме да погледна :) Така, че яжте анавас :)
Доколкото за високовъглехидратния ден ми е любим, всеки понеделник аз се превръщам в една сладкосмукачка  :lol:
Тъпча колкото мога и ми е кеф или по-скоро тъпча, защото знам, че до другия понеделник няма да мога да тъпча...
Абе май си ми е кеф...

09.07.04
17:19

хахаха,страхотно казано.Как една баница може даа стане звезда.Супер.Такова не сьм ял не знам откога,щото понеже ананаси си меля постоянно :lol: Ама ше ги спра де :lol:

MA

09.07.04
17:23

Това за атанаса и белтъчените не го знаех. Значи почвам да ям атанаси вече  :D

LE

09.07.04
17:27

Пфу пепел ви на езика 8) .Аз имам да почакам към.......4 седмици преди да почна да вкарвам високовъглехидратни дни.
Даите пари за ананас бе........аз само с анасон мога да го заместя :mrgreen: .Пък при яка диета тя баничката не само че е храна а мога да я сравня само с трюфели!!!Аиде почерпете се всички голяма мазничка баничка за наближаващият ми високовъглехидратен ден.

BA

10.07.04
09:32

Абе момчета какво говорите от ДЮНЕРА по-добро нещо няма ;) аз само чакам ВВД-то и като почна още от сутринта на пици и дюнери, сладоледи и т.н. всякакви “забранени” храни ;) . А колкото до тестото мен по принцип не ме кефят мнооо тестените изделия е с изкл. на пицата. Ама за сладолед или дюнер направо....

10.07.04
11:30

какво да ви кажа момчета моя въглехидратен ден е  УТРЕ  :lol:
Сутринта ще отида и ще направя само 4 обиколки.После ще се изкъпя и след час и половина 2 изяждам  една порция мюсли и изпивам 0.5 литра DANAO После отивам да любимия ми китайски ресторант и си вземам една порция 600гр ориз със зеленчуци и 2 сладкокисели соса.На връщане едно пиле на грил.Те го дават с картофки и един супер сос напрао...Изяждам колкото ям до вечерта  ще е изпукано всичко и накрая ще си поръчам една пица с шунка гъби и кашкавал.Лягам вечерта и чакам да минат 4 дена ЯКО НВД че на петия да си хапна. 8)

P.S. Баси работат тва горепосоченото меню 4777 калории с пицата излиза голяма като е а без пицата 1687 калорр приблезителна естествено.Трябва да се замисля дали да Ям и пица :(

10.07.04
12:14

направо ви завиждам. Аз съм ектоморф, ако искам мога да ям всичко, ама.... си нямам ВВД. :)
Нищо де, другата година живот и здраве, трябва да стигна и дотам...

10.07.04
18:09

.... kat si spomnq predi godini kak qdqh sladko s tonove grubo da se kaje i kakvo li ne , a kat po4nah da se zanimavam s BB po4nah i dietite i sega vob6te ne mi se qde kakvoto i da e bilo qm kakvoto trqbva i ne mi pravi vpe4atlenie na6te kakvo qdat prosto stanah edna ma6ina ... oba4e tuka ot izvestno vreme se zadalbo4ih mnogo po navatre ve4e se hrana v opredeleni 4asove ( 7 pati na den ) i gona i poslednata minuta za hranene ... glad neuse6tam prosto trqbvda da iz4akata godini ... za da se prevarnete v NeChovek :)))

10.07.04
20:25

az pod 5000 gledam da ne padam i tup4a bez zna4enie na koli4estwo i wid po wsqko wreme.Kato slu6am kak se ograni4awate ..........az wseki den sum taka pica sladoled duner kakwoto se setite nqkoj 6te kaje kakwo puk drazni toz.Az 6te otgoworq 4e kilogrami ka4wam mnogo trudno ako ima 4 za godina towa si e ae mnooo sum dowolen

ВН

13.07.04
23:22

Ако ме поставят пред избор - кадаиф, толумби и баклавички със сухи пасти пред месо, ще стана отново месояден...

Незнаете вие какво да ядете във ВВ ден. НАПОЛЕОНКИ се казват. Някой им казват крем пити. :D

13.07.04
23:33

Bad^Boy внимавай от къде си купуваш дюнерите.В вестник труд ако не ме лъже паметта имаше статия за някакви такива марки фирмички дет праат дюнери пици на парче.Та във белия сос дет ти слагат при някаква експертиза намерили 8 вида сперма.Не ти го казвам за да те откажа от дюнерите ама да имаш едно на ум от къде си ги зимаш че току виж си забременял :lol:

LE

13.07.04
23:35

Хаха сега съм сигурен че поне 10 човека от форума ще тръгнат да ми изследват хим. съдържание на спермата за да видят дали ще им свърши работа за маса!?

13.07.04
23:36

[quote author=“lesno_nema”]Хаха сега съм сигурен че поне 10 човека от форума ще тръгнат да ми изследват хим. съдържание на спермата за да видят дали ще им свърши работа за маса!?

:lol:  :lol:  :lol: помага и при акне няма странични действия :lol:

13.07.04
23:38

Туй не е базик ей. :) Точно на 2 крачки от офиса на майка ми в едно хладно мазенце приготвят продуктите за дюнери, които продават на 100-тина метра. Хигиена?? Какво е това?

LE

13.07.04
23:39

Ти кво си правил в това хладно мазенци :lol: ?

13.07.04
23:46

Само минавах оттам и вратата (сгъваема, йе, технология!) беше вдигната и някакви мангалусти сипваха някакви салати в тенекета. Пържеха и картофи в няколко фритюрника... Абе multyfunctional хладно мазе! :wink:

JA

25.07.04
11:45

[quote author=“Voltmachine”] ...Та във белия сос дет ти слагат при някаква експертиза намерили 8 вида сперма...

17 вида, брат ми! Тия направо са се... оляли! :lol:

JA

25.07.04
11:47

[quote author=“Image”]Незнаете вие какво да ядете във ВВ ден. НАПОЛЕОНКИ се казват. Някой им казват крем пити. :D

Казва се паста “Наполеон” и една фирма - Йовис - ги пакетира в кутии по 10 бр. Цената им е 3,07 лв., а с шоколад и ядки - 3,47 лв. в “Метро”. Само че направете партия с някой авер, щото ако ги нагъвате сами ще ви дойдат нагорно!

25.07.04
13:52

Мммм да те са доста вкусни.
Ма за някой дето сваля ако изяде една ще умре от преяждане !
Това е бутер тесто с яко мазен крем :)))
При нас в магазина ги продават на бройка и по 1-2 на ден е убийствено!

27.07.04
13:03

Последния път си купих килограм малинки.
Супер са. Освен това със сигурност знам как се приготовляват и какво има в тях...

Абе, мамамустара, какъв е точния статут на плодовете при НВД? Те май най-много ми липсват, напоследък.

ВН

28.07.04
04:36

Кисели плодове рано сутрин :). Там им е мястото! Има плодове със съдържание на захари под 10%.

28.07.04
23:20

Здравеите аз сам на НВДиета вече 40 дни резултатьт е -12кг.
Нямам ВВДен ама днес изядох 1парченце шоколад БАСИ КЕФА :D
Все едно правиш SEX с Шоколадче  :D немога да го опиша по друг начин.
Та маиката му е строг режим , постоянство и разум; яще каквото искате ама не сьс стомаха а с ГЛАВАТА :D !!!

Р.S.
Ако правищ всичко с главатаси Страшно нема !!! :D :D :D

11.12.04
11:35

Дори не мога да проумея как добрата стара топла вкусна баничка с боза не ви харесва?!?!Вчера ядох - Ммм,колко вкусно беше!

18.08.05
19:32

Я някои да ми обесни  като си на НВД кога ти е Високо Въглехедратния ден щото аз сега разбирам за тва плс даите ИНФО !

[quote author=“Kang”]Я някои да ми обесни  като си на НВД кога ти е Високо Въглехедратния ден щото аз сега разбирам за тва плс даите ИНФО !

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=8769

ВН

19.08.05
00:00

[quote author=“Kang”]Я някои да ми обесни  като си на НВД кога ти е Високо Въглехедратния ден щото аз сега разбирам за тва плс даите ИНФО !

При мъжете на НВД с калориен дефицит, тестостерона като цяло започва да пада към 9 тия ден заради отрицателния калориен баланс, така че не по късно от 9 тия ден следва да се проведе ВВД.

19.08.05
18:04

Ахам значи е задлжително след 9-10ден да си хапнеп малко повечко въглехедрати разбирам ще хапна(но едно тъкова ми е като ям въглехедрати се чуствам малко кофти не че не ми е хубаво но като си мисля че затова сам натрупал тия мазнини по корема и паласки и напрао :oops: ме е страх едно тъкова да не абе предполагам че ме разбрахте) но няма да прекалявам!

[quote author=“dohc”]Нямам ВВДен ама днес изядох 1парченце шоколад БАСИ КЕФА :D
Все едно правиш SEX с Шоколадче  :D

Ахахахаха нееее неее!!! Ебати сравнението евала  :wink:  :wink:

27.08.05
21:42

При жените на колко дни е нормално да има ВВД?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1