19.02.06
09:32
Тренирам за маса и от доста време се колебая кое е правилното:
Какви тежести да подбирам - ясно е че трябва да е максимално тежко....но тежести, с които все пак да правя упражненията чисто или... Защото имам чувството, че като си сложа абсолютния максимум и едно, че едвам ги правя 8 повторения и друго, че ми се струва, че не натоварвам самия мускул на максимум ами включвам и други мускулни групи в клизмата.....
дано сте ме разбрали....ако трябва ще обясня пак....
Мерси
19.02.06
10:40
Вдигаи с такива тежести че да можеш да си изпълниш дадения брои повторения правилно,може да вкараш и малко чиитинг но само на последното 1 или 2 повторения.Важното е да натоварваш и помпиш мускула колкото се може повече,а не да вдигаш големи тежести с които сам каза че не усещаш мускула които трябва да натовариш.
20.02.06
14:32
Цацулин препоръчва 6-8 повторения с 80% от максималната тежест, но също така и препоръчва разнообразие в тренировката по отношение на броя на сериите
21.02.06
23:49
Дигаи така тежестите че последното повторение да изпалняваш”мъчно”.Стараи се да чувстваш мускула щото иначе не само че няма да напредваш барзо ами и ще си докараш контузии като се товариш много.
Като не чувстваш мускула слагай по- леки тежести, прави повторенията по-бавно, използвай и негативната им част. :wink:
01.03.06
08:57
мерси на всички :)