Марка креатин

20.02.06
09:02

Знам че има безброй много теми за креатина но мисля че една анкетка с по-пресни данни за това кои са най-използваните марки ще ориентира по-добре тези които се чудят. Мисля че това са най-често използваните марки във форума, но ако трябва ще добавя и други по ваше предложение.

Моля да гласуват само тези, които наистина са ползвали някоя от марките (а не някой си чул че приятеля на негов приятел и т.н. ...). Тези които са ползвали повече от една от изброените марки моля да гласуват само за тази, която според тях е най-добра.
Аз лично не съм гласувал, защото досега не съм ползвал креатин, но мисля да вкуся защото тренирам вече 4-та година само на протеин и аминокиселини (2-3 пъти год. си ги купувам) и май вече имам нужда да го вкуся тоя “повелител на силата”  :lol: .

20.02.06
10:37

Ползвал съм ги всичките без скайтек и юнивърсъл,ама сега съм на П&Б заради цената най-вече.

BioTech може да добавиш. Сега довършвам един Оптимум, но ще сменям на Сайтек вече.

20.02.06
12:40

[quote author=“Jay_C”]...ама сега съм на П&Б заради цената най-вече.

И аз... :lol:

20.02.06
20:14

[quote author=“manson”]BioTech може да добавиш. Сега довършвам един Оптимум, но ще сменям на Сайтек вече.

А на ква цена е на Сайтек?

20.02.06
20:55

Сайтека е колкото Оптимума +- няколко лева.
И аз мисля да сменямам Оптимума с Сайтек след време, но не защото не съм доволен, а просто да го пробвам.

20.02.06
22:09

май не много хора са я видяли тая тема... иначе очаквам нутрим да са най-популярни..

Мисля, че дори Сайтек е по-евтин от ОН.

BL

20.02.06
22:39

пил съм на нутрим и на ултимейт нутришън като 2рия беше чувствително по-добър.

20.02.06
22:43

[quote author=“manson”]Мисля, че дори Сайтек е по-евтин от ОН.

В нащо село Саитек 300гр е 31.90 а 500гр е 49.60

TH

20.02.06
23:09

а пък в нашето село (СОФИЯ) Оптимум е 34лв-300гр вчера си купих!пил съм креатин до сега само на Оптимум с добри впечатления съм останал и не виждам защо да изневерявам на марката... :lol:

20.02.06
23:41

Всички, без Уидър и П&Б, съм ги изпробвал! В момента съм на Сайтек! Най-доволен съм от креатина на Мусаши (въпреки, че принципно ненавиждам тази марка), но не мога да си го позволявам винаги!

21.02.06
01:24

Аз съм пил на биогаме и сега на нутрим

21.02.06
11:19

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Аз съм пил на биогаме и сега на нутрим

И как е на биогаме?

21.02.06
11:41

в бургас сайтек е 30 лв за 500 гр.на мен ми върши работа.доволен съм.

21.02.06
12:26

[quote author=“FRANKO1”]в бургас сайтек е 30 лв за 500 гр.на мен ми върши работа.доволен съм.

Въй тва по еФтино от П&Б! Кумунистическа история  :lol:

21.02.06
21:50

[quote author=“FRANKO1”]в бургас сайтек е 30 лв за 500 гр.на мен ми върши работа.доволен съм.

еееееееее как така ??? нещо не моа да схвана как на едно място е 300 гр за 31.90 а на друго за 30 лв. е 500 гр.Нещо не се връзва много ефтиния братле :roll:

21.02.06
22:00

[quote author=“Don_Korleone”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Аз съм пил на биогаме и сега на нутрим

И как е на биогаме?

Ами няма разлика от всички дето съм пил. По принцип различен креатин досега не съм виждал

22.02.06
09:49

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“Don_Korleone”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Аз съм пил на биогаме и сега на нутрим

И как е на биогаме?

Ами няма разлика от всички дето съм пил. По принцип различен креатин досега не съм виждал

Точно и аз това си мисля ,  че няма раличен креатин  ! но нз де не съм зимал досега и се чудя какаф да си купя към края на март ще си зимам някакаф ! Иначе един приятел си зе 1кг. наливен за 40лв. !

22.02.06
11:16

има два вида креатин на сайтек.единия е 32лв точно за 500 гр, а другия е 49 за 500 гр.продавачката не можа да ми обясни точно каква е разликата.

22.02.06
15:00

Не бях тренирал 2 месеца,и като почнах наскоро пак,си взех добавки само на П&Б.Креатина според мене е добър , днес ми е последния зареждащ ден и имам сериозен прилив на енергия и сила.Трябва да се пие по повечко обаче - поне 25 гр в зареждащите дни ,иначе по 10-15.Както каза Джорджио - все креатин :D

RE

25.02.06
10:56

Абе все креатин,ама да не е от китайския щото ментетата са опасни.И има разлика дали ще е микронизиран или не.

26.02.06
18:16

кажете сега питах в аптеката за креатин на JC у ми казаха 29лв-500гр дали това е чис креатин или е някава смеска като “креатин бомб” ???просто забравих да питам в аптеката :oops:

07.03.06
01:28

Не разбирам какво имаш пред вид с това микронизиран. За мен е по-важно креатина да е в система “йон ексчендж технолоджи”, да  е с гарантиран произход - лично аз препоръчвам креатин със субстанция от Германия. Има и ред други глезотии като креатин с таврин, с L-carnitine. Това обаче е за атлети работещи на професионална основа. Не мисля, че качествен креатин монохидрат би трябвало да струва под 10 лв за 100 гр. Фосфо креатина  е от друго измерение. Да си здрав и не купувай насипен креатин. Винаги получаваш това, което плащаш

RE

08.03.06
18:13

[quote author=“EM KO”]Не разбирам какво имаш пред вид с това микронизиран.

Когато е микронизиран се усвоява много по добре и вероятността да имаш стомашни проблеми е минимална за разлика от обикновен креатин монохидрат.
Относно анкетата за креатина-Megabolid.

08.03.06
18:31

Сега пия на Нутрим па ще видиме дали ще подейства.  :D

08.03.06
23:12

а как е според вас на ВАЙДЕР креатина(като качествО) че се чуда кав да си зема

08.03.06
23:39

[quote author=“realityman”]Когато е микронизиран се усвоява много по добре и ....

С други думи за едно и също нещо даваме различни определения. За теб е микронизиран , за мен е йон енсчендж технолоджи. Не е важно определението. Важно ва намериш своя креатин

Да си здрав

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1