20.02.06
09:02
Знам че има безброй много теми за креатина но мисля че една анкетка с по-пресни данни за това кои са най-използваните марки ще ориентира по-добре тези които се чудят. Мисля че това са най-често използваните марки във форума, но ако трябва ще добавя и други по ваше предложение.
Моля да гласуват само тези, които наистина са ползвали някоя от марките (а не някой си чул че приятеля на негов приятел и т.н. ...). Тези които са ползвали повече от една от изброените марки моля да гласуват само за тази, която според тях е най-добра.
Аз лично не съм гласувал, защото досега не съм ползвал креатин, но мисля да вкуся защото тренирам вече 4-та година само на протеин и аминокиселини (2-3 пъти год. си ги купувам) и май вече имам нужда да го вкуся тоя “повелител на силата” :lol: .
Ползвал съм ги всичките без скайтек и юнивърсъл,ама сега съм на П&Б заради цената най-вече.
20.02.06
12:10
BioTech може да добавиш. Сега довършвам един Оптимум, но ще сменям на Сайтек вече.
И аз... :lol:
20.02.06
20:14
А на ква цена е на Сайтек?
20.02.06
20:55
Сайтека е колкото Оптимума +- няколко лева.
И аз мисля да сменямам Оптимума с Сайтек след време, но не защото не съм доволен, а просто да го пробвам.
май не много хора са я видяли тая тема... иначе очаквам нутрим да са най-популярни..
20.02.06
22:39
Мисля, че дори Сайтек е по-евтин от ОН.
20.02.06
22:39
пил съм на нутрим и на ултимейт нутришън като 2рия беше чувствително по-добър.
[quote author=“manson”]Мисля, че дори Сайтек е по-евтин от ОН.
В нащо село Саитек 300гр е 31.90 а 500гр е 49.60
20.02.06
23:09
а пък в нашето село (СОФИЯ) Оптимум е 34лв-300гр вчера си купих!пил съм креатин до сега само на Оптимум с добри впечатления съм останал и не виждам защо да изневерявам на марката... :lol:
Всички, без Уидър и П&Б, съм ги изпробвал! В момента съм на Сайтек! Най-доволен съм от креатина на Мусаши (въпреки, че принципно ненавиждам тази марка), но не мога да си го позволявам винаги!
21.02.06
11:19
И как е на биогаме?
[quote author=“FRANKO1”]в бургас сайтек е 30 лв за 500 гр.на мен ми върши работа.доволен съм.
Въй тва по еФтино от П&Б! Кумунистическа история :lol:
21.02.06
21:50
еееееееее как така ??? нещо не моа да схвана как на едно място е 300 гр за 31.90 а на друго за 30 лв. е 500 гр.Нещо не се връзва много ефтиния братле :roll:
И как е на биогаме?
Ами няма разлика от всички дето съм пил. По принцип различен креатин досега не съм виждал
И как е на биогаме?
Ами няма разлика от всички дето съм пил. По принцип различен креатин досега не съм виждал
Точно и аз това си мисля , че няма раличен креатин ! но нз де не съм зимал досега и се чудя какаф да си купя към края на март ще си зимам някакаф ! Иначе един приятел си зе 1кг. наливен за 40лв. !
има два вида креатин на сайтек.единия е 32лв точно за 500 гр, а другия е 49 за 500 гр.продавачката не можа да ми обясни точно каква е разликата.
Не бях тренирал 2 месеца,и като почнах наскоро пак,си взех добавки само на П&Б.Креатина според мене е добър , днес ми е последния зареждащ ден и имам сериозен прилив на енергия и сила.Трябва да се пие по повечко обаче - поне 25 гр в зареждащите дни ,иначе по 10-15.Както каза Джорджио - все креатин :D
25.02.06
10:56
Абе все креатин,ама да не е от китайския щото ментетата са опасни.И има разлика дали ще е микронизиран или не.
кажете сега питах в аптеката за креатин на JC у ми казаха 29лв-500гр дали това е чис креатин или е някава смеска като “креатин бомб” ???просто забравих да питам в аптеката :oops:
Не разбирам какво имаш пред вид с това микронизиран. За мен е по-важно креатина да е в система “йон ексчендж технолоджи”, да е с гарантиран произход - лично аз препоръчвам креатин със субстанция от Германия. Има и ред други глезотии като креатин с таврин, с L-carnitine. Това обаче е за атлети работещи на професионална основа. Не мисля, че качествен креатин монохидрат би трябвало да струва под 10 лв за 100 гр. Фосфо креатина е от друго измерение. Да си здрав и не купувай насипен креатин. Винаги получаваш това, което плащаш
08.03.06
18:13
[quote author=“EM KO”]Не разбирам какво имаш пред вид с това микронизиран.
Когато е микронизиран се усвоява много по добре и вероятността да имаш стомашни проблеми е минимална за разлика от обикновен креатин монохидрат.
Относно анкетата за креатина-Megabolid.
08.03.06
18:31
Сега пия на Нутрим па ще видиме дали ще подейства. :D
08.03.06
23:12
а как е според вас на ВАЙДЕР креатина(като качествО) че се чуда кав да си зема